Welkom bij Winq

maandag 18 december

René van der Gijp wil geen homo’s zien trouwen

René van der Gijp is opnieuw in het nieuws vanwege homofobe opmerkingen. Waar hij seks tussen twee mannen vorige maand nog ‘heel ranzig’ noemde, zegt hij nu dat hij geen beelden wil zien van twee trouwende homo’s.

Roxeanne Hazes: 'Ik ben verloofd met een man, maar heb denk ik meer vriendinnetjes dan vriendjes gehad'

Roxeanne Hazes was de (her)ontdekking van het jaar. Haar verrassende debuutalbum 'In Mijn Bloed' kwam als een donderslag bij heldere hemel, ze werd de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door en als klap op de vuurpijl sleepte ze deze maand een nominatie binnen voor de Edison Pop Award. Winq blikt met haar terug op een bijzonder bewogen jaar.

Vreselijk nieuws voor koppel dat in 24 landen wilde trouwen

Afgelopen oktober trouwden ze nog in Amsterdam. Het Belgisch-Nederlandse echtpaar Fleur en Julian wilde opnieuw in het huwelijksbootje stappen in alle landen waar dat als homokoppel kan. Nu blijkt Julian echter verschillende tumoren te hebben in haar hersenen en rond haar hart. De dokters geven haar nog drie maanden.

Komt Calvin Harris binnenkort met een Spice Girls-remix?

Australische homo’s mogen begin volgend jaar eindelijk trouwen, daardoor zit de Schotse dj Calvin Harris wel met een probleempje. Vijf jaar geleden zou hij gezegd hebben een Spice Girls-remix te maken zodra homo’s down under mogen trouwen.
http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=4370381195&iu=/5613804