Omslag van Lieve Lust door Matthijs van Els

Bestel nu 'Lieve lust', vol nieuwe verhalen van Winq-sekscolumnist Matthijs van Els 

Winq-abonnees krijgen een speciale korting

Drie jaar lang vertelde Matthijs van Els openhartig over zijn (seks)leven in zijn populaire columns voor Winq. Lieve lust - de seksuele (r)evolutie van een queer millennial is een bundeling van zijn beste columns, verrijkt met nieuwe verhalen. 

Van zijn eerste bezoek aan een gaysauna, tot dates met voetfetisjisten en bondageliefhebbers, en van moeizame orgasmes, tot onverwachte trio’s, rollenspellen en zijn pornoverslaving; in zijn openhartige columns voor Winq schuwde Matthijs van Els  geen enkel onderwerp.

Matthijs van Els
Matthijs van Els.

Door zichzelf hardop en ongegeneerd te bevragen over gevoelige en intieme kwesties, maakte hij onbewust een seksuele (r)evolutie door. “Het waren de puzzelstukjes waarvan ik niet wist dat ze samen een puzzel zouden vormen.”

Lieve lust is een thematische bundeling van zijn beste en bontste avonturen, verrijkt met nieuwe verhalen waarin hij met de kennis van nu terugblikt op de seks- en levenslessen die hij de afgelopen jaren leerde.

over matthijs van els

Matthijs van Els (1991) is schrijver, redacteur en acteur en werkt o.a. voor queer magazine Winq en het fetisj- en kinkmagazine WINGS van Mister B. Eerder schreef hij voor de online platformen What About Tom en Expreszo.

specificaties

  • Lieve Lust - de seksuele (r)evolutie van een queer millennial
  • NUR: 320
  • Type: Paperback
  • Auteur: Matthijs van Els
  • Aantal pagina's: 140
  • Uitgever: Winq Media BV
  • Verschijningsdatum: 18-06-2024

vooruitbestellen

Lieve lust verschijnt op 18 juni. Bestel het boek vooruit via het formulier hieronder, om als een van de eersten een exemplaar te ontvangen. Winq-abonnees krijgen een speciale korting.

Powered by Labrador CMS