Dit zijn onze meest gelezen artikelen van 2022

Van Grindr-statistieken tot ontroerende commercials

Leestijd: < 1 min

Van Grindr-statistieken tot ontroerende commercials: deze artikelen werden door jullie het meest gelezen in het afgelopen jaar.

10. joshua en bjorn schelen 14 jaar en hebben een relatie

Joshua (40) is dj en Content Creator en Bjorn (26) werkt als anesthesiemedewerker en heeft een eigen bedrijf in taxidermie. Ze zijn vijf jaar samen en vertellen over hun relatie met leeftijdsverschil. “Ik merk bij Bjorn soms een gezond naïef, onbezonnen gevoel, dat ik heel prettig vind.”

9. happy couple robin & silvain: “een hetero in een gaybar? daar wilde ik meer over weten!”

Toen Vengaboy Robin Pors en regisseur Silvain Hooglander elkaar leerden kennen, woonde Silvain nog bij zijn vrouw en kind. Inmiddels zijn hun drukke levens volledig met elkaar versmolten. Winq ging een dag met het stel op pad.

8. hoe kristianus (71) zijn eenzaamheid de baas werd

12 jaar terug belandde Kevin, de partner van Kristianus van der Waag (71), in een zorginstelling. De reden daarvoor hield hij jaren geheim, zijn verdriet droeg hij alleen. “Pas toen ik open was over mijn situatie, kwam de hulp van alle kanten. Het is belangrijk om dapper te zijn.”

7. hot op instagram: mahmood

Mahmood en Blanco kwamen dit jaar samen uit voor Italië bij het Eurovisie Songfestival. Om dit te vieren waren ze in maart naakt te zien op de cover van de Italiaanse Vanity Fair. Die cover, en heel veel andere fraaie portretten van de zanger, deelden we in dit artikel.

6. grindr deelt data: welke landen hebben de meeste tops en bottoms?

Altijd leuk, een paar feiten op een rij over de Grindr-gebruikers in verschillende landen. Zo heeft de hook-up app onderzocht in welke landen de meeste NSFW-foto’s worden verstuurd. Ook delen ze in welke landen de meeste tops, bottoms en versa’s rondlopen. Of liggen, eigenlijk.

5. van deze kerstcommercial smelt je hart

Het Spaanse whiskeymerk J&B España maakte een ontroerende kerstcommercial met de titel ‘She’. Op de klanken van het gelijknamige lied van Elvis Costello is te zien hoe een grootvader zich thuis opmaakt, waarna hij zijn transgender kleindochter helpt met haar make-up, voorafgaand aan het kerstdiner.

4. interview thor braun

In een interview met Winq vertelde acteur Thor Braun uit de tv-serie Oogappels: “Voor mij is het iets nieuws dat ik kan zeggen dat ik op jongens val”.

3. column: matthijs is dik tevreden met zijn gemiddelde penis

De maandelijkse column van Matthijs van Els, waarin hij een boekje opendoet over zijn seksleven, is altijd populair. De column waarin hij vertelt dat hij dik tevreden is met zijn gemiddelde penis, stak met kop en schouders boven z'n andere columns uit.

2. let's talk about sex: tommy

Tommy (26) is single and ready to mingle. Hij heeft nog nooit een lange relatie gehad, maar seks met een koppel vindt hij maar wat spannend. In dit artikel vertelt hij zijn verhaal.

1. in welke landen is homoseksualiteit strafbaar?

Ons meest gelezen artikel van 2022 was het overzicht waarin we op een rijtje zetten in welke landen homoseksualiteit strafbaar is. Niet verwonderlijk gezien het feit dat het WK dat jaar in Qatar werd gehouden.

Powered by Labrador CMS