Hot op Instagram: de Italiaanse Songfestival-zanger Mahmood

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Mahmood en Blanco komen samen uit voor Italië bij het Eurovisie Songfestival. Om dit te vieren zijn ze naakt te zien op de cover van de Italiaanse Vanity Fair. Hoe dat eruit ziet? Dat is te vinden op het Instagram-account van Mahmood, net als heel veel andere fraaie portretten van de zanger.

Mahmood zal dit jaar de eer van Måneskin verdedigen als hij in mei namens Italië meedoet aan het Eurovisie Songfestival. De 29-jarige zanger heeft al ervaring opgedaan met het liedjesfestijn, want ook in 2019 deed hij al eens mee. Hij werd toen tweede na Duncan Laurence met zijn lied ‘Soldi’.

My Mood

Mahmood is gay en noemt de Amerikaanse zanger Frank Ocean zijn grootste inspiratie. Zijn volledige naam luidt Allesandro Mahmoud (hij noemt zich zelf Mahmood omdat dit in het Engels klinkt als ‘My Mood’) en hij werd geboren in Milaan uit een Sardijnse moeder en een Egyptische vader. Tien jaar geleden deed hij mee aan de Italiaanse X-Factor, waarna hij doorbrak met zijn Engelstalige debuutsingle ‘Fallin’ Rain’.

Vanity Fair

Mahmood is in mei opnieuw te zien tijdens het Songfestival. Deze keer zingt hij samen met de 19-jarige rapper/zanger Blanco. Ze hebben gekozen voor het nummer ‘Brividi’, waarvan je hieronder de video kunt bekijken. De heren delen de cover van de Italiaanse Vanity Fair, en gingen daarvoor helemaal naakt. Ook die foto is hieronder te zien, samen met de mooiste foto’s van Mahmoods Instagram-account.

Powered by Labrador CMS