Jonathan Bailey

Heartstopper: acteur Jonathan Bailey te zien in het derde seizoen als 'celebrity crush' van Charlie

Leestijd: 1 min

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt in oktober op Netflix. Langzaam druppelt het nieuws binnen over de nieuwe afleveringen. Onlangs is bevestigd dat Bridgerton-hunk Jonathan Bailey een rol krijgt in de populaire serie.

In maart deelden fans van Heartstopper al een foto van Jonathan Bailey, waarop hij is te zien met een protestbord voor transgender rechten.

In een korte teaser is nu te zien hoe Bailey een kamer inloopt en tegen een tafel vol boeken leunt, waarbij hij naar de camera kijkt en vriendelijk ‘hi’ zegt. Bailey is vooral bekend als Anthony Bridgerton, de hunk in de Netflix-serie met die achternaam. Ook was hij naast Matt Bomer te zien in de HBO Max-serie Fellow Travelers.

drie nieuwe castleden 

Bailey is niet de enige nieuwe toevoeging aan de cast. Heartstopper-bedenker Alice Oseman vertelt: “Ik ben heel blij om drie nieuwe castleden te mogen verwelkomen in de Heartstopper-familie. Hayley Atwell voegt zich bij de familie Nelson als Nicks tante Diane. Ze neemt Nick mee op zomervakantie naar Menorca en geeft hem een aantal heldere adviezen over zijn relatie.”

Eddie Marsan, hier bekend van zijn rol als de bokkige taxichauffeur in Happy Go Lucky, speelt een ander geliefd personage uit de Heartstopper graphic novels: Geoff, Charlies wijze en openhartige therapeut.

celebrity crush

Tot slot maakt Jonathan Bailey zijn cameo-debuut in Heartstopper als Jack Maddox, een jonge bekende geleerde die bekend is van Instagram en op wie Charlie een celebrity crush heeft. Helaas is het dus maar een kleine rol, dus hopelijk hebben we niemand blij gemaakt met een dode mus door de veelbelovende kop boven dit artikel.

Afijn, hier de teaser met Jonathan Bailey!

Powered by Labrador CMS