Martins Imhangbe

Hot op Instagram: Bridgerton-acteur Martins Imhangbe

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

16 mei is het zover: het derde seizoen van Bridgerton gaat in première op Netflix. Het feuilleton speelt zich af in de kringen van de Britse high society, rond het jaar 1800. Martins Imhangbe speelt Will Mondrich, de eigenaar van een gentleman’s club. We keken even op zijn Instargam-account of hij zelf ook een gentleman is. Hier zijn z’n mooiste foto’s!

Bridgerton speelt zich af in de aristocratische kringen van Londen vanaf het jaar 1813. Binnen de familie Bridgerton zijn inmiddels twee huwbare afstammelingen te zien geweest in hun zoektocht naar een partner, het liefst ook iemand om verliefd op te worden. In seizoen drie staat de gecompliceerde relatie tussen zoon Colin en Penelope Featherington centraal, maar het is ook leuk om even stil te staan bij een van de bijrollen.

wie is martins imhangbe? 

Martins Imhangbe speelt namelijk een bokser die met pensioen is en tegenwoordig een eigen gentleman’s club bestiert. Een van zijn vertrouwelingen is de hertog van Hastings. 

Imhangbe is van Brits-Nigeriaanse komaf en 32 jaar. Hij werd geboren in Edo State in Nigeria, bracht zijn prille jeugd door in Griekenland en verhuisde op zijn zevende naar Londen.

toneelstukken

In 2013 werd hij toegelaten op de Royal Central School of Speech and Drama, waarna hij rollen speelde in toneelstukken als Cinderella en Romeo and Juliet. Later speelde hij mee in Richard II, waarvoor hij een nominatie scoorde voor een Ian Charleson Award. 

Echt veel film- en tv-ervaring heeft Imhangbe nog niet. Zijn grote doorbraakrol was in Bridgerton, en hopelijk gaan we nog veel van hem horen. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s!

Powered by Labrador CMS