Heartstopper

Datum derde seizoen Heartstopper bekend – bekijk hier alvast een fragment

Houdt de liefde tussen Nick en Charlie stand?

Leestijd: 1 min

 Nog een paar maanden wachten en dan is het zover: het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op Netflix. De makers hebben een nieuw fragment gedeeld waarin Charlie met een dilemma zit. Je bekijkt het hier!

Donderdag 3 oktober gaat het derde seizoen van Heartstopper in première. Te zien is hoe de liefde tussen Charlie (een rol van Joe Locke) en Nick (gespeeld door Kit Conner) zich ontwikkelt. In seizoen twee kregen ze officieel verkering en nu zit Charlie met een dilemma.

ik hou van jou 

In een nieuw fragment dat de makers van Heartstopper hebben gedeeld, zien we hoe Charlie voor de spiegel oefent dat hij aan Nick vertelt dat hij van hem houdt. Dat zijn zus Tori (een rol van Jenny Walser), die vervolgens zegr: “Ik ben geschokt dat je dat niet allang een keer hebt gezegd!” Maar Charlie is bang dat Nick zich verplicht zou voelen om dan ook ‘ik hou van jou’ terug moet zeggen. 

Tori haalt Charlie over om het zo snel mogelijk aan Nick te vertellen. Dan gaat de bel en daar staat Nick voor de deur in een strakke tanktop. Charlie en Nick lijken elkaar met andere ogen te bekijken en dan vertrekken ze, hand in hand.

billie eilish 

Op de achtergrond is en nieuwe track van Billie Eilish te horen, ‘Birds of a Feather’, van haar nieuwe album Hit Me Hard And Soft dat aanstaande vrijdag uitkomt. 

Het klinkt superzoet allemaal, maar Heartstopper-bedenker Alice Oseman heeft beloofd dat er ook minder lievige verhaallijnen aan bod komen. In seizoen twee werd de mentale gezondheid van Charlie al aangestipt, bijvoorbeeld.

3 oktober dus. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS