partnership

Vier Pride Weekend bij Andaz Amsterdam Prinsengracht

Binnenkort kleuren de grachten van Amsterdam weer uitbundig roze tijdens de Canal Parade. Een heerlijke plek om dit extravagante spektakel van dichtbij te beleven is bij Andaz Amsterdam Prinsengracht. Vier dit weekend met een ultieme overnachting en front-row view tickets!

Het feestje begint al op vrijdag, wanneer je na het inchecken start bij Barstro Prins & Aap voor een diner met cocktail, om daarna richting de Reguliers te lopen en het weekend knallend in te luiden. Na een zalige nacht begin je zaterdag met een uitgebreid ontbijt, waarna je je verplaatst naar de Pride Decks. Hier heb je een front-row uitzicht op de bonte parade, terwijl je geniet van free-flowing drankjes en hapjes van Prins & Aap. Allemaal onder het genot van de kleurrijke beats van dj Dwinnah. De volgende ochtend vertrek je na een verkwikkend 'hangover breakfast' weer uitgerust naar huis.

Het deck tijdens Pride van Andaz Prinsengracht Amsterdam biedt het beste uitzicht.
Het deck tijdens Pride van Andaz Prinsengracht Amsterdam biedt het beste uitzicht.

Klinkt als muziek in de oren? Boek dan een onvergetelijk weekend bij Andaz Amsterdam Prinsengracht en dompel je onder in het roze feestgedruis. Kijk hier (website) of hier (insta) voor meer over dit heerlijke hotel.

Dikke Pride-pret bij Andaz Amsterdam Prinsengracht
Dikke Pride-pret bij Andaz Amsterdam Prinsengracht
Powered by Labrador CMS