Joost Klein denkt aan weeskinderen

Halve finale ESF, Winq was erbij

Joost Klein viert met Appie Mussa en Stuntkabouter dat zij door zijn naar de finale van ESF 2024.

Joost Klein heeft de finale bereikt met zijn Europapa. In de persconferentie na de halve finale, zei hij te denken aan "alle wezen in de wereld, alle mensen die anderen vergeten en aan de leraren die gepest worden in de klas." Winq was uitgenodigd door Booking.com om mee te gaan naar Malmö en maakte live mee hoe Joost Klein het ESF-publiek in de Malmö Arena met het grootse gemak achter zich kreeg.

Joost Klein tijdens de tweede halve finale van Eurovision 2024.

Nederland sloot de tweede halve finale af en gaf waar de zaal zo enorm naar verlangde: een beetje plezier na al het drama waar veel andere songs in Eurovision zo mee doordrenkt zijn.

Malmö Arena ESF
Eurovision is terug in de Malmö Arena.

Opnieuw worden de Songfestival-fans welkom geheten in Malmö. Boze tongen beweren dat deze stad liever een keertje had overgeslagen maar Taylor Swift houdt de Stockholm Friend's Arena bezet met haar Eras Tour

Eurovision 2024 Malmö
Het soort smoregasboard we like so much.

Zweden en hospitality zijn nauw verwant. Voor de gasten van Eurovision werden spectaculaire buffetten gepresenteerd. Wat is beter om in de stemming te komen dan een smoregasboard en een G&T?

Envy Peru Eurovision 2024 Malmö
Envy Peru heeft zin in een drankje. Anders droog je uit.

Daar denk Envy Peru ook zo over. Tussen de zestien deelnemende songs en de puntentelling neemt zij even een momentje voor zichzelf aan de bar. Met, zo lijkt het, een retegezond appelsapje? Eny is Travel Proud-ambassadeur van Booking.com en mag niet ontbreken bij een feestje waarvan Booking.com trouw partner is. "Sta ik wel in goed licht, schat?"

Eurovision 2024 Malmö
Bijkans een déjà vu: zijn we weer terug in Rotterdam?

Vanaf vak A17 zijn de optredens prima te volgen. Maar dat zijn ze vanuit de hele Arena. Dit Malmöse muziekpaleis doet tijdens Eurovision denken aan Ahoy in 2021, met bijna een vergelijkbare indeling. Natuurlijk is er een heel ander podium, een andere lichtshow en nog een groot verschil: de Green Room is verstopt achter het grote scherm en de artiesten zijn pas na de laatste performance zichtbaar voor het publiek. Tot teleurstelling van die hard fans die de artiesten liever dichterbij hadden gezien.

Powered by Labrador CMS