roze jungle

Vier Pride in het PINK Hotel

Leestijd: < 1 min

Voor de derde keer op rij verandert het INK Hotel tijdens Pride Amsterdam in het PINK Hotel. Van een jungle party met Valentijn de Hingh tot roze milkshakes.

Op 26 juli opent PINK Hotel voor de derde keer haar deuren. Vanaf dan staat het Amsterdamse hotel aan de Nieuwezijds Voorburgwal 10 dagen lang in het teken van Pride. 

Op deze manier wil het hotel haar support geven aan de LHBTQ-gemeenschap. Naast dat het hotel letterlijk en figuurlijk roze kleurt, is er een programma dat voor iedereen toegankelijk is. Het (P)INK Hotel zet zich tevens in voor de strijd tegen aids als partner van de AmsterdamDiner Foundation. Tijdens het openingsfeest wordt op diverse manieren geld ingezameld. 

Wild & Free
Vorig jaar was er een pool party, dit keer verandert het hotel tijdens het openingsfeest Wild & Free op 26 juli in een roze jungle. Dj's Valentijn de Hingh, Michael Armand Kocken en Donagrandi zorgen voor de muziek en je kunt je flink tegoed doen aan roze milkshakes. Tevens maak je kans op een van de inmiddels uitverkochte weekendkaarten van het gelijknamige festival.

Ook leuk: de chef van het Pink Hotel heeft speciaal voor Pride zijn kaart aangepast. Roze bubbels bij je Bottomless Brunch dus. Blijf je hangen? Dan kun je ook nog voor de PINK gin gaan.

Pink Hotel Amsterdam
Pink Hotel Amsterdam
Powered by Labrador CMS