Vier jij Pride in Disneyland Paris op 17 juni?

Leestijd: < 1 min

Disneyland Paris Pride keert terug, met een derde editie op 17 juni. Deze keer treedt Calum Scott op, de Britse singer-songwriter die een grote hit had met ‘Dancing On My Own’, een cover van Robyn. Maar er is meer te doen, bekijk hier het programma.

Disneyland Paris Pride keert terug met een derde editie op 17 juni 2023. Het belooft een kleurrijke avond te worden met verrassend entertainment, een uniek live concert, talentvolle artiesten en een selectie aan attracties in het hart van het Walt Disney Studios Park. Het evenement duurt van van 20:00 tot 02:00 uur.

Live concert met internationale artiesten

Voor het live concert heeft Disneyland Paris de volgende internationale artiesten aangekondigd:

De multi-platina verkopende Britse singer-songwriter Calum Scott staat bekend om zijn geprezen album Bridges uit 2022 en zijn debuutablum Only Human, dat op nummer 1 belandde in meer dan 20 landen over de hele wereld. Op dit album staan ‘You Are The Reason’ en ‘Dancing On My Own’, dat voor een BRIT Award genomineerd is. Sindsdien is Calum Scott geliefd door duizenden fans over de hele wereld en heeft hij een van de meest gestreamde liedjes van 2022, ‘Where Are You Now’ met Lost Frequencies, uitgebracht. Zijn laatste single is ‘Whistle’ in samenwerking met Jax Jones.

Jenifer, de allereerste winnaar van de Franse serie Star Academy, staat bekend om haar oprechte eerlijkheid en inzet voor goede doelen.

Christophe Willem, ook wel bekend als ‘De Schildpad’, viert samen met de gasten het feest in alle kleuren van de liefde. Hij maakte zich snel geliefd bij muziekfans door het winnen van de Franse talentenjacht Nouvelle Star in 2006. Willem’s engelachtige stem is te horen in hits als 'Jacques a Dit' en 'Double Je'. Zijn nieuwe album Panorama is net uitgekomen.

De vrolijke and energieke zangeres Bianca Costa werd bekend in Frankrijk met haar verfrissende mix van Baile Funk, Bossa Nova en Franse urban pop. Haar unieke mix van stijlen vormt het decor voor teksten over liefde voor het gezin en de vrijheid om jezelf te zijn.

Entertainment voor iedereen

Na sluitingstijd wordt het Walt Disney Studios Park getransformeerd tot een feestelijke omgeving om diversiteit te vieren en de magie tot diep in de nacht te ervaren met een unieke atmosfeer en entertainment voor iedereen.

Tijdens de Disney Colorful Pride Parade kunnen gasten zingen en dansen met hun geliefde Disney-figuren die kostuums met regenboogkleuren dragen en in sprankelende voertuigen voorbij rijden. De kostuums zijn speciaal voor dit magische feest ontworpen. Disneyland Paris Cast Members dansen ook mee in de parade.

Voor een unieke souvenir van dit evenement kunnen gasten verschillende kleurrijke en feestelijke producten in de boetieks van de Disney Parken kopen. Voor de editie van dit jaar zijn een exclusieve Disneyland Paris Pride T-shirt en een nieuwe popcornemmer verkrijgbaar.

Daarnaast zijn er verschillende snacks te koop bij Food Truck Ice Cream Creations, zoals rainbow cakejes, muffins en een kleurrijk ijsje.

Reserveringen en praktische informatie

Tickets voor Disneyland Paris Pride 2023 worden apart verkocht. Toegang tot het Disneyland Paris Pride evenement is niet inbegrepen bij reguliere toegangstickets voor de Disney Parken of bij arrangementen met hotel en toegangstickets.

Standaardtickets: € 94 per persoon, met toegang tot het event vanaf 20:00 tot 02:00 uur.  
Plustickets: € 119 per persoon, met toegang vanaf 16:00 uur tot het Walt Disney Studios Park.
Ticketverkoop is nu open op de website van Disneyland Paris

Powered by Labrador CMS