Iets voor jou?

Queer Eye’s Bobby Berk verhuurt woestijnoase op Airbnb

Bekijk hier de foto’s

Leestijd: < 1 min

Designexpert Bobby Berk van Queer Eye heeft natuurlijk zelf ook een prachtig huis. Hij biedt zijn onlangs gerenoveerde villa in Palm Desert via Airbnb en viert de lancering door twee verblijven van twee nachten aan te bieden voor 22 dollar. Iets voor jou? Geef je dan nu op en maak kans op die overnachtingen.

Design expert van Netflix’s Queer Eye, Bobby Berk, deelt in zijn nieuwe rol als Airbnb-host al zijn kennis over interieurdesign en gastvrijheid. Berk verhuurt namelijk zijn onlangs gerenoveerde Palm Desert Home, Casa Tierra, exclusief via Airbnb en viert de lancering door twee verblijven van twee nachten aan te bieden voor $22 (ongeveer €20,-) per verblijf*. 

Over het verblijf

Berk opent de deuren van Casa Tierra voor geselecteerde data. Om te vieren dat Berk Airbnb Host wordt, worden de eerste twee verblijven van twee nachten op 6-8 juni en 9-11 juni (voor maximaal twee gasten) aangeboden voor een speciale prijs van $22 (ongeveer €20,-)*.

Tijdens een verblijf in Casa Tierra genieten gasten van:

· Een uniek decor en kenmerken die de droom van elke designliefhebber waardig zijn. Dit is inclusief meubilair, kunstwerken en statement pieces die Berk van over de hele wereld heeft uitgekozen.

· Up-close inspiratie voor eigen designprojecten van gasten, inclusief tips van Berk tentoongesteld in de ruimte.

· Volledige toegang tot het 465 m2 grote pand, van de zeven op maat gemaakte slaapkamers en 6,5 badkamers tot de casitas en overdekte balkons.

· Uitgebreide buitenruimtes, waaronder een zwembad en jacuzzi, waar gasten zich op de meest luxueuze manieren kunnen onderdompelen in het idyllische woestijnlandschap.

· Een overvloed aan privacy, snelle toegang tot El Paseo en wandelpaden – allemaal op slechts 30 minuten afstand van Palm Springs.

· Een mogelijkheid om te genieten van de leuke extra’s van het huis zoals onder andere een jeu de boules baan, een state of the art theaterkamer en yoga- en meditatieruimtes.

Zo boek je dit verblijf

Designliefhebbers kunnen via airbnb.nl/bobbyberk een verzoek indienen om het verblijf te boeken. Alle beschikbare data worden vermeld, met speciale prijzen van $22 (ongeveer €20,-) voor de eerste twee overnachtingen op 6-8 juni en 9-11 juni. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Palm Desert. 

*Plus belastingen en toeslagen

Airbnb houdt de COVID-19 infectie aantallen en het overheidsbeleid nauwlettend in de gaten en zal gasten die de accommodatie boeken en verblijven op 6-8 juni en 9-11 juni een volledige terugbetaling aanbieden, indien het noodzakelijk wordt om het verblijf te annuleren. Alle andere boekingen zullen onderhevig zijn aan de annuleringsvoorwaarden van de verhuurder.

Powered by Labrador CMS