Tijd voor elkaar - i.s.m. TUI SENSIMAR

"Ook onze hobby zien we steeds meer als werk"

Nicola (37) & Diederik (35)

Leestijd: < 1 min

Digital art director Nicola en social media expert Diederik werken zich een slag in de rondte en organiseren ook nog eens samen feesten. Hoe vinden deze twee nog tijd voor elkaar?

Nicola en Diederik - werk
"Het werkt stopt eigenlijk nooit helemaal"

Nicola (37) is digital art director voor G-Star en organisator van onder andere Kalinichta en Tropikali. Hij werkt vijf dagen per week. “Van maandag tot vrijdag werk ik als digital director aan de online identiteit van G-Star. Het werken aan onze feesten en het festival doe ik in tegenstelling tot Diederik juist wel het liefst in de avond, of eigenlijk nog liever ´s nachts. Ik heb dan meer inspiratie en ben creatiever. Toch probeer ik wel geregeld een avond helemaal vrij te houden, omdat het werk eigenlijk nooit helemaal stopt. Vroeger zag ik het nog echt als hobby, maar nu het steeds groter wordt, zal ik het langzaam als werk moeten gaan zien. Dat is moeilijk, want zolang er nieuwe ideeën blijven komen, kan ik niet goed stoppen met het werken aan onze feesten.”

Diederik (35) is eigenaar The Best Social en organisator van onder andere Kalinichta en Tropikali. Hij werkt veertig uur per week, maar regelmatig extra in de avonden en weekenden. “Door het organiseren van het nieuwe festival Tropikali was de afgelopen periode ontzettend druk. Ik heb constant nieuwe ideeën, die ik het liefst direct uitwerk. Ook gingen de projecten van mijn bedrijf The Best Social ondertussen gewoon door, dus moest er ook geregeld in de avond hard worden gewerkt. Eigenlijk is dat ‘s avonds thuis werken iets waar ik erg op tegen ben, maar aangezien ik mijn bedrijf al tien jaar run en we de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, ben ik het inmiddels wel gewend. Toch hoop ik straks weer wat minder te werken, zodat we eindelijk eens goed op vakantie kunnen.”

Nicola en Diederik - vakantie
"Reizen is echt onze nieuwe hobby geworden"

Diederik: “Nu we het organiseren van feesten steeds meer als werk moeten zien, is reizen echt een nieuwe hobby van ons geworden. We doen het nog lang niet genoeg, maar we gaan geregeld een paar dagen weg.”
Nicola: “Als we voor langere tijd vakantie nemen, zo’n twee tot drie weken, dan gaan de telefoons uit en ontdekken we graag andere culturen. Dat lukt ons vaak niet goed tijdens die korte vakanties, omdat we dan nog te veel in een workflow zitten. Een van onze favoriete bestemmingen is Madrid. Daar gaan we vooral heen om te relaxen, vrienden te zien en soms eens goed te feesten. Ook gaan we graag naar een fijne warme bestemming aan de zee, zoals Griekenland. Wel heb ik vaak het gevoel niet voldoende gezien te hebben op vakantie, dus in plaats van de hele dag op het strand te liggen, sluit ik de dag daar liever af onder het genot van een drankje en met uitzicht op de ondergaande zon.” 

In Griekenland zijn maar liefst tien TUI SENSIMAR-hotels! Het Kalliston resort by Atlantica hotels op Kreta wordt als beste gewaardeerd met een 9,6. Je kunt er romantisch dineren in de wijnkelders van de hotelsommelier en er zijn frappés met een smile. www.tui.nl/SENSIMAR

Win een reischeque t.w.v. 1000 euro!
TUI houdt van Winq en stelt daarom twee reischeques ter waarde van € 1000 per stuk beschikbaar. Daar kun jij er eentje van winnen. Ga naar winq.nl/TUISENSIMAR en kies welke soort vakantie het beste bij jou past. Je kunt meedoen t/m 13 juni. De twee gelukkige winnaars worden op 28 juni gekozen.

Tekst: Thomas van Huissteden, fotografie: RUUD BAAN, styling: Kim Keizer | hair & make-up: Danine Zwets voor Kevin Murphy @ Angelique Hoorn | met dank aan Witman Kleipool

Powered by Labrador CMS