Winq ♥︎ Disney

Mika komt deze zomer naar Disneyland® Paris Pride!

Vier Pride met Mika, Mickey en andere sterren

Leestijd: < 1 min

Disney-fans opgelet: op 11 juni 2022 staat het leukste pretpark van Europa in het teken van Disneyland® Paris Pride. Onder meer Mika is dit jaar van de partij.

Het ziet ernaar uit dat Pride-festiviteiten door heel Europa voor het eerst sinds twee jaar weer in volledige vorm kunnen plaatsvinden. Ook Disneyland® Paris Pride keert op 11 juni 2022 terug met een magisch programma. Het Disneyland® Paris Pride-arrangement is vanaf nu te boeken.

Wat zit er in het arrangement?

Het Disneyland® Paris Pride-arrangement bestaat uit:

  • twee nachten verblijf in een Disney® Hotel naar keuze, inclusief ontbijt;
  • drie dagen onbeperkt entree tot beide Disney® Parken;
  • toegang tot de exclusieve Disneyland® Paris Pride feestavond in het Walt Disney Studios® Park.

Exclusieve feestavond? Hoe ziet die eruit?

Tijdens de Disneyland® Paris Pride feestavond kun je nagenoeg wachtrijvrij genieten van een select aantal attracties in het Walt Disney Studios® Park, waaronder de Twilight Zone Tower of Terror™. Het park is op zaterdag 11 juni van 20.00 tot 02.00 uur namelijk exclusief toegankelijk voor Disneyland® Paris Pride-gasten.

Tijdens de avond is er tevens een kleurrijke parade. Het programma wordt afgesloten met een groot feest met dj's, een Disney Magic Lip-Sync-Along en liveoptredens van Mika, Bilal Hassani (bekend van Eurovision) en Britse singersongwriter Becky Hill (bekend van de hit 'Remember' met David Guetta). Het belooft dus een flink spektakel te worden.

Mika, Bilal Hassani en Becky Hill voor Disneyland® Paris Pride
De line-up van de Disneyland® Paris Pride feestavond.

In welk Disney hotel overnacht ik?

Dat bepaal je zelf. Je hebt keuze tussen driesterrenhotel Disney's Sequoia Lodge (vanaf 679 euro), viersterrenhotel Disney's Newport Bay Club (vanaf 769 euro) of het splinternieuwe viersterrenhotel Disney's Hotel New York - the Art of Marvel (vanaf 885 euro).

Boek nu vast je tickets via www.oad.nl/pride.

Zien wat je te wachten staat? Bekijk hieronder vast een teaservideo.

Powered by Labrador CMS