Kom naar het nieuwe cocktailfestival SHAKE! in Amsterdam-Noord

Leestijd: < 1 min

Helling 7 was al een hot spot in Amsterdam-Noord, sinds kort is daar Lagerwal bijgekomen. Op deze twee locaties is op 21, 22 en 23 juli het cocktailfestival SHAKE!, waar tien Amsterdamse cocktailbars hun beste beentje voor zetten. Met livemuziek en DJ’s, ook nog.

Waar op andere festivals en food-events cocktails veelal een bijzaak zijn, stellen initiatiefnemers deze tijdens SHAKE! centraal. Verspreid over de terrassen van Helling 7 en Lagerwal nabij de NDSM-werf in Amsterdam-Noord krijgen tien Amsterdamse cocktailbars een podium om een breed publiek kennis te laten maken met de avontuurlijke smaken die in de cocktailscene worden bedacht. Tevens worden de zes fysieke bars toegewezen aan diverse merken, die zichzelf daar kunnen presenteren door middel van creatieve activaties en combinaties.

Maak kennis met nieuwe smaken

SHAKE! verwacht tussen 21 en 23 juli bezoekers te verwelkomen, variërend van  professionals uit de cocktail- en restaurantscene tot nieuwsgierige consumenten die op een laagdrempelige manier met nieuwe smaken in aanraking willen komen.

Niet alleen kun je hier de meest spannende en interessante cocktails proeven die de Amsterdamse scene te bieden heeft, maar ook genieten van een vol programma met muziek, food, workshops en entertainment in de vorm van livemuziek en dj’s.

Heerlijke smaakcombinaties

“Met SHAKE! hebben we de ambitie om heel veel verschillende doelgroepen te trekken en te bedienen”, aldus SHAKE! initiatiefnemers Tim Lefevre en Jonthy Lensink: “Van vaste gasten van de deelnemende cocktailbars tot nieuwe doelgroepen die graag op laagdrempelige manier kennis willen maken met het fenomeen cocktail.

De combinatie van de locatie, het nieuwe concept en het programma zijn op meerdere manieren prikkelend voor verschillende bezoekers. Op dit cocktailfestival kun je als bezoeker meer kennis opdoen en veel leren over de wereld van cocktails, maar natuurlijk ook gewoon diverse heerlijke smaakcombinaties ervaren en jezelf volledig onderdompelen in de geweldige sfeer en ambiance.”

SHAKE!

21 t/m 23 juli 2023 – Helling 7 x Lagerwal
Entree: op vrijdag tickets €10,00 en zaterdag en zondag €17,50 (incl. welkomstcocktail)

Openingstijden:
vrijdag 21 juli: 16:00 - 23:00
zaterdag 22 juli: 13:00 - 23:00
zondag 23 juli: 13:00 - 22:00

Deelnemende cocktailbars:
·  The Tailor
·  Cielo 
·  Rosalia’s Menagerie
·  Super Lyan
·  Pulitzer’s Bar
·  Vesper
·  Law & Order
·  Feijoa
·  Door 74
·  Cafe Panache

Powered by Labrador CMS