Ga mee aan boord van deze kleinschalige gaycruise

Af en toe: man overboord

Leestijd: < 1 min

In juni 2020 vaart de Amalia de haven van Split uit, met maximaal 36 Nederlandse gay mannen aan boord. Zij cruisen dan een week door de archipel voor de Kroatische kust. 

Met andere gays op een cruise – dat is met een paar duizend mannen op een groot Loveboat-achtig cruiseschip – de Middellandse of de Caraïbische Zee doorklieven. Voor sommige vakantiegangers een droom die uitkomt, maar voor velen niet de manier om hun spaarzame vrije tijd te besteden. In juni 2020 organiseert Winq in samenwerking met Cruise Travel een kleinschalige cruise voor de kust van Kroatië.

Maximaal 36 mannen kunnen deelnemen aan deze luxe 8-daagse cruise. In tegenstelling tot de massacruises, vaart het schip niet ’s nachts lange stukken, maar juist overdag, van eiland naar eiland en onderweg wordt regelmatig gestopt om te zwemmen. Je vertrekt na het ontbijt – dat net als de driegangenlunch bij de reis is inbegrepen – en komt ’s middags alweer aan bij een nieuw eilandje dat die avond en nacht verkend kan worden.

Er is Nederlandstalige reisbegeleiding, bij het inschepen krijgt iedereen een welkomstcocktail en aan boord is er op enig moment een wijn- en olijfolieproeverij. Liefhebbers nemen in Dubrovnik (de enige tussenstop die niet op een eiland ligt) deel aan een heuse Game of Thrones-experience.

Inclusief vlucht kost deze reis 1.399 euro per persoon. All-in. Kijk voor alle details op www.cruisetravel.nl/winq.

Powered by Labrador CMS