Duik in de wereld van reality-tv en verken deze 4 luxe bestemmingen

Leestijd: 2 min

Wie kent ze niet? De spanning, romantiek en entertainment van reality-tv! Maar niet alleen dat, naast het drama bieden ze ook een kijkje in de meest adembenemende locaties over de hele wereld, van Too Hot To Handle op de Turks- en Caicoseilanden tot De Bachelorette in Californië.

Waarom ze altijd van die exotische locaties kiezen? Relatietherapeut Aubrey Thomas legt uit dat het door de combinatie gemoedstoestand en chemie extra makkelijk is om verliefd te worden op vakantie. “De zon en de zee verlagen het stressniveau, en het dopamine-niveau stijgt.”

Wil je dit ook meemaken? Blijf dan vooral doorlezen, want wij hebben de 4 meest luxueuze villa’s op de meest bijzondere bestemmingen op een rijtje gezet. En wie weet zie je er ook wat tussen zitten voor jouw volgende avontuur!

Curaçao's Parel: Coral Estate 303, het Decor van Ex On The Beach Double Dutch

Heb je net zoals velen in 2019 Ex on The Beach Double Dutch gevolgd? Dan herinner je je vast nog wel dat het programma werd opgenomen in het prachtige Curaçao. De deelnemers verbleven in Coral Estate 300 in Banda Abou, dat beschikt over negen slaapkamers, zeven badkamers en een gigantisch zwembad. Wil je nou tijdens je verblijf de datingshow weer terugkijken? Goed nieuws, want je krijgt er een privé bioscoop bij! Om wakker te worden met een geweldig uitzicht op de Caribische zee betaal je ongeveer €959 per nacht. Maar, als je 20 vrienden bij elkaar kan optrommelen is het nog maar ongeveer €47!

Villa de la Vina: De ster van Californië’s Reality Romantiek

Verscholen tussen de glooiende heuvels van Agoura Hills, Californië, staat een villa die even legendarisch is als de liefdesverhalen die zich binnen haar muren hebben afgespeeld: Villa de la Vina. Bekend geworden door de VS-versie van De Bachelor en De Bachelorette. Geen wonder dat de programmamakers dit plekje uitkozen voor de datingshow. Het landhuis is namelijk al 200 jaar oud en is gebouwd in een mediterrane stijl. Daarnaast is het omringd met een prachtig uitzicht op de bergen en wijngaarden, waardoor het totaalplaatje een romantische uitstraling geeft.

Sa Vinyassa: Liefde en Luxe op het Zonnige Mallorca

Beleef je eigen Love Island-fantasie op Mallorca in deze prachtige villa. Het iconisch landgoed omringd door mediterrane tuinen omvat 46 hectare, biedt 343 vierkante meter woonruimte, een infinity pool, prachtig uitzicht, ligt midden in de natuur, en biedt een perfect sprookjesachtige tijd. De modernistische architectuur van de villa, gecombineerd met het authentieke Mallorcaanse landschap, maakt het een toevluchtsoord voor iedereen die op zoek is naar een romantisch avontuur.

Emerald Pavilion: Tropische Verleiding in Turks- en Caicos

Voor de ultieme beleving moet je in Turks-en Caicos zijn bij het Emerald Pavilion waar Too Hot To Handle seizoenen 4 en 5 werden opgenomen. Deze Caribische villa is ruim ingericht met vijf slaapkamers en vijf badkamers, een vuurplaats, jacuzzi, zonnedek, infinity pool, sportzaal, mediaruimte, buitenbarbecue en een aanlegsteiger. Met uitzicht op de azuurblauwe zee is dit de perfecte plek om tot rust te komen. Dat blijkt ook wel uit de populariteit, want 3x raden wie hier ook hebben verbleven? Rihanna en P. Diddy!

Helaas moeten je zakken dan wel extra diep zijn, want per nacht ben je wel zo’n 6000 euro kwijt..

Powered by Labrador CMS