Dit zijn de queer hotspots van Zuid-Holland

Winq zet ze allemaal op een rijtje

Leestijd: < 1 min

Breng je binnenkort een bezoek aan Zuid-Holland? Dat komt goed uit! Wij hebben de leukste queer hotspots van Zuid-Holland voor je klaarstaan.

Den Haag

27 Club in Den Haag
Deze club in de uitgaansstraat van Den Haag is een open minded dansclub. 

Café ‘t Achterom in Den Haag
Café ‘t Achterom, vernoemd naar de straatnaam waar het zich bevindt, is een gezellige gaybar voor iedereen. Bestel vooral een Gin-tonic, want de lege flessen Gin met bloemen erin zijn overal te bekennen.

The Hang-Out 070 in Den Haag
The Hang-Out 070 is een queer organisatie die zich richt op mensen van kleur in Den Haag en omgeving. Geopend op vrijdag met een inclusieve en open sfeer. Een echte kamer van de queer gemeenschap. De locatie moet je bij de organisatie opvragen. 

Café de Landman in Den Haag
Homocafé Landman is al meer dan 30 jaar het meest toonaangevende café van Den Haag. In de bruine kroeg wordt zo’n beetje alle muziek gedraaid: van disco tot het Hollandse levenslied. Een ideale mix.

COC Café in Den Haag
Ook in Zuid-Holland heeft het COC een knus café geopend. In COC Café Haaglanden kun je op beperkte avonden terecht voor een diner. 

Café De Vink in Den Haag
Café De Vink

De Vink in Den Haag
Niet ver van de Nieuwmarkt vind je Café De Vink, vernoemd naar mevrouw Vink, die op 4 oktober 1928 het café opende. Tot op de dag van vandaag is De Vink een drukke gaybar met gezellige sfeer. Ze organiseren bingo’s, maar ook karaoke- en themafeesten.

Gaysauna Fides in Den Haag
Sauna Fides is de enige gaysauna in Den Haag. Aan de bar kan je een hapje eten en contacten opdoen.  

Rotterdam

Gay & Dragcafé Bonaparte in Rotterdam
In Amsterdam heb je dragcafé De Lellebel, in Rotterdam Bonaparte. Een klein café waar ‘iedereen welkom is die gezelligheid zoek’. De plek wordt ook wel de woonkamer van eigenaar Richard genoemd. 

Café KeerWeer in Rotterdam
De Keerweer is de perfecte plek om te borrelen. Een café dat om 4 uur in de middag opent, maar waar je ook prima tot laat in de nacht kunt blijven. 

Keerweer Parade
Keerweer Parade in 2018

De Regenboog in Rotterdam
Is disco-inferno echt jouw ding? Dan moet je naar De Regenboog. Vooral de beruchte karaoke-avonden op woensdag moet je een keer hebben meegemaakt.

Ferry in Rotterdam
In het centrum van Rotterdam vind je de Ferry. Het is een grand café, maar ook een poppodium en club. Er zijn wekelijks optredens van jonge opkomende artiesten en iedere vrijdag- en zaterdagnacht verandert de Ferry in een hippe club.

Bar Loge 90 in Rotterdam
Bar Loge 90 is een gezellige gaybar met terras in het centrum van Rotterdam. De bar is een fijne plek om nieuwe mensen te leren kennen en het personeel maakt graag een praatje met je.

Café Strano in Rotterdam
Van plan een lange avond te gaan stappen? Begin je avond dan eens een keer bij Strano. Een gezellige gaybar aan de van Oldenbarneveltstraat.

De Gay Hotspots van Zuid Holland Ferry
Ferry Rotterdam

Leiden

COC De Kroon in Leiden 
In een oude jeneverfabriek vind je het café van COC Leiden. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn er feestjes en op zondag is er wekelijks een themadag.

Café De Roze Beurs in Leiden
De Roze Beurs opende in 1636. Daarmee is het een van de oudste cafés van Leiden. Niet altijd een gaybar overigens, dat besloten ze er in 2002 pas van te maken. Ze organiseren jaarlijks een eigen Songfestival waarbij de hele stad commentaar geeft op inzendingen van deelnemers aan het festival.

Delft

DWH in Delft
De Delftse Werkgroep Homoseksualiteit heeft een eigen gaybar, waardoor je makkelijk in contact komt met nieuwe mensen binnen de vereniging. Je kunt gekoppeld worden aan een barbuddy of jezelf aanmeldingen voor een kennismakingsgroep.

Ken jij nog een leuke andere gay hotspot in Zuid-Holland? Tip ons via redactie@winq.nl.

Powered by Labrador CMS