Dit zijn de queer hotspots van Groningen

Winq zet ze allemaal op een rijtje

Leestijd: 1 min

Winq neemt alle queer hotspots van Nederland met je door. In dit artikel vind je de leukste plekken om te dansen in Groningen. 

groningen

Café de Prins in Groningen
Dit trendy café is opgericht door drie vrienden die vonden dat er te weinig te doen was voor jonge homo’s in Groningen. De deuren gingen in 2017 open en er is een ruime keuze aan wijn en speciaalbier aan de bar. Op vrijdag- en zaterdagavond kun je dansen op fijne hits.

Café en cafetaria Ons Moeke in Groningen
Bij Ons Moeke vind je patat, bier en gezelligheid. Wat wil je nog meer? Extra leuk: afgelopen jaar kwamen ze nog in het nieuws omdat ze weigeren de patatprijs omhoog te gooien. 

Café Uit de Kast in Groningen
Erik Verschragen sloot in de zomer van 2018 de bruine kroeg Witte Raaf en opende op hetzelfde moment café Uit de Kast. Het café is populair en open van donderdag tot en met zondag.

Dorothy’s Drag Bar in Groningen
Dragqueen Dorothy Male is de nieuwe uitbater van Dorothy’s Drag Bar in Groningen. Met uiteraard een goud glittergordijn in de bar en een avond vol optredens op het programma.

Galerie MooiMan in Groningen
Bij MooiMan staat kunst centraal. In Europa zijn er slechts twee andere galeries met hetzelfde thema. Er komen ook maatschappelijke thema’s aan bod, zoals ‘gay en moslim’. Er zijn verschillende exposities te zien.  

Ken jij nog een leuke andere gay hotspot in Groningen? Tip ons via redactie@winq.nl.

Coverbeeld: Alexandre Godreau on Unsplash

Powered by Labrador CMS