Dit zijn de queer hotspots van Noord-Brabant

Winq zet ze allemaal op een rijtje

Leestijd: 2 min

Brabantse nachten zijn lang, dus je kan maar beter genoeg te doen hebben. Winq neemt alle queer hotspots van Nederland met je door. In dit artikel vind je de leukste plekken voor queers in Noord-Brabant.

breda

Café 't Piggenhuis in Breda
Voor een borreltje onder extravagante kroonluchters moet je bij café 't Piggenhuis zijn in Breda zijn.

Flamingoos in Breda
Dit kleurrijke café is een en al gezelligheid met vriendelijk personeel. Het café pakt met de feestdagen helemaal uit om de boel om te toveren tot een sfeervol feestcafé.

Venise Bar in Breda
Venise Bar heeft voor iedereen wat. Voor jong en oud draaien verschillende DJ’s iedere week een grote verscheidenheid aan muziek. Ook hier vind je verschillende events: van een dragnight tot een studentenavond. 

PallaZ Eindhoven
Ibiza Club Night bij PallaZ in Eindhoven / Foto: DJ BUDDHA.

 

eindhoven

Bar De Regenboog in Eindhoven 
Ze hebben een hysterisch interieur met veel glitters, discoballen en spiegels en draaien foute muziek. Je zou kunnen zeggen dat alle clichés over homo’s voorbij komen in De Regenboog. Op een perfecte manier, dan wel. 

Pand 54 in Eindhoven
Dit gezellige ontmoetingscafé van COC Eindhoven is een plek waar je elkaar op een laagdrempelige manier kan ontmoeten. Ben je er voor de eerste keer? Dan maakt de barman graag een praatje met je en krijg je je eerste drankje gratis.

Sauna Tibet in Eindhoven 
Sauna Tibet is een van de grootste men only sauna van de Benelux. Het ligt aan de rand van natuurgebied Genneper Parken waardoor je dus veel rust en ruimte ervaart. Er zijn drie sauna’s, twee bubbelbaden en er is een groot zwembad.

tilburg

Café de Lollipop in Tilburg
In het midden van het uitgaanscentrum van Tilburg vind je een van de bekendste gaybars van Nederland: De Lollipop. Er is bijna elke dag wel een ander themafeest en vooral op Roze Maandag mag je De Lollipop niet overslaan.

Roze Maandag in Tilburg bij De Lollipop
Roze Maandag bij De Lollipop / Foto: De Vaste Clique.

Café Peanuts in Tilburg
In de de Stadhuisstraat vind je café Peanuts. Een gezellige kroeg. En ook hierbij: ga er vooral heen op Roze Maandag! 

SHOW in Tilburg
Collectief S.H.O.W. organiseert queer feesten in Tilburg. Op Roze Maandag bijvoorbeeld een groots feest in De Kraak Kelder en Stadsoase. Respect staat daarbij voorop.

Café de Wijn in Tilburg
Café de Wijn is een populaire bar in Tilburg met een gevarieerd publiek. Het café wordt veel bezocht door vaste klanten, maar nieuwkomers worden van harte welkom geheten in De Wijn.

Ken jij nog een leuke andere gay hotspot in Noord-Brabant? Tip ons via redactie@winq.nl.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS