Winq x MINI

Deel jouw Big Love Story en win een reis naar Sydney WorldPride 2023

Waar wacht je nog op?

Leestijd: < 1 min

In samenwerking met WorldPride 2023 in Australië verloten MINI Nederland en Australië twee reizen voor twee personen naar Sydney in februari 2023. Kans maken? Deel jouw ‘Big Love Story’.

Let op: deze winactie is afgelopen.

Big Love. Met die twee korte maar krachtige woorden wil MINI mensen inspireren de wereld te trotseren met een positieve, optimistische blik. Als trotse partner van Sydney WorldPride koppelen ze daar deze winter een prachtige beloning aan. Deel jouw Big Love Story en maak kans op een reis voor jou en een +1 naar Australië.

Wat win je precies?

  • Je wint een retourticket (economy class) voor jou en een +1 met vier hotelovernachtingen.
  • Daarnaast ontvang je tickets voor de openingsceremonie op 24 februari.
  • Je loopt mee met met MINI in de Pride Parade op 25 februari.
  • MINI regelt jullie transfer van Sydney Airport naar het hotel en retour.
  • Belangrijk: prijswinnaars zijn zelf verantwoordelijk voor hun reisverzekering en visumaanvraag!

Houd je agenda vrij van 21 t/m 1 maart 2023. Je vertrekt de avond van 21 februari en komt aan in de ochtend van 23 februari. Op 27 februari vlieg je terug en op 1 maart land je weer in Nederland.

Wat moet je doen om kans te maken?

Slaat jouw hart op hol bij de gedachte aan deze fantastische reis? Om kans te maken vragen MINI Nederland en Australië jou om je Big Love Story met hen te delen. Dit kan van alles zijn: een droomdate met de persoon die uiteindelijk de liefde van je leven bleek te zijn, je liefde voor je familie, je drag alter ego, voor sport, of de manier waarop je onvoorwaardelijk van jezelf hebt leren houden. Meedoen kan tot 14 januari, de winnaars worden gekozen voor 1 februari.

Klik hier om jouw Big Love Story te delen
(landingspagina alleen in het Engels beschikbaar).

Powered by Labrador CMS