BRLO - Gerrard Woodward

Personage uit ‘bear scene’ te zien in eigen versie van Calvin Klein-video met acteur Jeremy Allen White

Leestijd: 1 min

Enkele weken geleden lieten we de nieuwe ondergoedcampagne van Calvin Klein zien, met hete foto’s en een video van The Bear-acteur Jeremy Allen White. We blijven even bij het berenthema, want een personage uit de bear scene is nu te zien in een eigen versie van de dat filmpje. De een noemt het een parodie, de ander een eerbetoon. Oordeel zelf! 

Jeremy Allen White had zichzelf flink aan het werk gezet in de gym om zo goed mogelijk voor de dag te komen voor de nieuwe ondergoedcampagne van Calvin Klein. De foto’s en de video maakten indruk, want te zien was hoe hij in zijn tighty whities allerlei poses aannam en door een grootstedelijk decor rende.

 

Van die campagnebeelden is nu een nieuwe versie gemaakt. White, die de hoofdrol speelt in de serie The Bear, is nu vervangen door een personage dat rechtstreeks uit de bear scene afkomstig lijkt.

naked pale ale

Achter de nieuwe beelden zit het Duitse biermerk BRLO, die er zijn alcoholvrije Naked (!) Pale Ale mee promoot. In de video is de in Londen woonachtige acteur Gerrard Woodward te zien, terwijl hij door een stad in Duitsland loopt.

De reden waarom Woodward heeft meegewerkt aan de video, is dat hij een voorbeeld wil zijn op het gebied van body positivity, zo schreef hij op zijn Instagram-account. Hieronder zie je eerst de originele video van CK met Jeremy Allen White, gevolgd door de nieuwe versie van BRLO met Gerrad Woodward.

Powered by Labrador CMS