Jeremy Allen White in Calvin Klein-campagne

Dit is de nieuwe ondergoedcampagne van Calvin Klein, met Jeremy Allen White

De acteur geeft zich volledig bloot - op zijn onderbroek na, natuurlijk

Leestijd: 1 min

The Bear gezien? In deze serie speelt Jeremy Allen White een sterrenchef die een buurtrestaurant overneemt. De acteur geeft zich nu helemaal bloot in een nieuwe ondergoedcampagne van Calvin Klein. Of nou ja, op z’n boxershort na dan. Bekijk hier de foto’s en video!

Zoals we van Calvin Klein gewend zijn, komt het kledingmerk regelmatig met reclamecampagnes waarin bekende acteurs of zangers aan meewerken. In het verleden waren dat bijvoorbeeld Troye Sivan, Brandon Flynn, Maluma, Justin Bieber, Shawn Mendes en Omar Ayuso.

 

Voor de nieuwste campagne heeft Calvin Klein niemand minder dan Jeremy Allen White gestrikt. De acteur brak door als Lip Gallagher, een van de zoons in het ontwrichte gezin in de serie Shameless. Te zien was hoe hij als tienerjongen ontspoorde, zich te buiten ging aan drank en drugs, een seksrelatie begon met zijn lerares en telkens wanneer alles op z’n pootjes terecht leek te komen, ontspoorde hij opnieuw.

the bear

Inmiddels heeft White twee seizoenen van The Bear achter de kiezen. De veelgeroemde serie draait om een jonge sterrenchef, die na het overlijden van zijn broer diens restaurant overneemt: het is een slechtlopende zaak met personeel dat maar wat aanrommelt en te midden van die puinhoop moet hij het hoofd boven water zien te houden. Het tweede seizoen trapt af met een grote verbouwing en eindigde met de opening van het restaurant – nieuwe stijl, en eindigde hoog in allerlei eindejaarslijstjes.

mert alas

White is hot, niet gek dus dat Calvin Klein hem nu heeft gestrikt voor de nieuwe ondergoedcampagne. Mert Alas werd aangetrokken als fotograaf, die een flitsende video liet monteren van de opnames. Die video zie je hieronder, gevolgd door een behind-the-scenesfilmpje met enkele foto’s uit de campagne. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS