Jeremy Allen White

Hot op Instagram: The Bear-acteur Jeremy Allen White

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 2 min

The Bear is een van de grootste winnaars van de Emmy Awards, met zes prijzen waaronder die voor beste acteur in een komische serie. Die ging naar Jeremy Allen White, die sinds kort ook te zien is als gezicht van de nieuwe ondergoedcampagne van Calvin Klein. Of nou ja, gezicht: vooral ook zijn lichaam. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Jeremy Allen White brak door met de serie Shameless, waarin hij vanaf zijn negentiende  speelde. Sinds kort is die serie te zien op Netflix en het is een aanrader: te zien is hoe de zes kinderen van Frank Gallagher zich moeten zien te redden omdat hij als alleenstaande vader niet alleen tekortschiet, maar zijn gezin regelrecht saboteert. In elf seizoenen zien we hoe die kinderen zich stuk voor stuk ontwikkelen, de een tot crimineel, de ander tot homogoeroe en Lip Gallagher, gespeeld door White, die geplaagd door verslavingen niet wordt wie hij wil zijn: een succesvolle man met een diploma op zak.

the bear

The Bear is zijn meest recente tv-succes. In deze Disney+-serie zien we hoe White in de huid kruipt van Carmy, oftewel Carmen Berzatto, een sterrenchef die na de dood van zijn broer diens zieltogende familierestaurant overneemt en tot een succes probeert te maken. Aanvankelijk werkt zo’n beetje al het personeel hem tegen, maar gaandeweg vorderen zijn plannen, zien ze in dat hij het beste met ze voor heeft en steken ze gezamenlijk de schouders eronder.

In het tweede seizoen is te zien hoe ze toewerken naar de opening van dat nieuwe restaurant, met alle obstakels van dien. Dat seizoen is afgelopen bekroond met zes Emmy Awards. Het won de Emmy voor beste comedyserie, White werd uitgeroepen tot beste acteur in een comedy, Ayo Edebri kreeg de prijs voor beste vrouwelijke bijrol en Ebon Moss-Bachrach won in de categorie beste mannelijke bijrol.

 wie is jeremy allen white?

Jeremy Allen White is 32 jaar, geboren in New York City en had op zijn vijftiende zijn eerste rol te pakken in Beautiful Ohio. In 2023 was hij te zien in drie films: Fremont, een drama over een Afghaanse vluchteling, Fingernails, een romantisch sci-fi drama waarin een vrouw test of de liefde tussen twee mensen echt is, en The Iron Claw, een biografisch sportdrama over de worstelaar Kevin von Erich.

 

Die Von Erich wordt gespeeld door White, en voor die rol heeft hij behoorlijk lopen trainen in de sportschool. Het resultaat mag er zijn, zoals te zien was in de recente ondergoedcampagne van Calvin Klein, gefotografeerd door Mert Alas. Dat smaakt naar meer, dus hier zijn de mooiste Instagram-foto’s van Jeremy Allen White.

Powered by Labrador CMS