Barry Keoghan - Saltburn

Hot op Instagram: Saltburn-acteur Barry Keoghan

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Barry Keoghan speelt de love interest van Jacob Elordi in Saltburn, een film waarin een jonge man valt voor rijke, aristocratische student die hem uitnodigt op het landgoed van zijn familie. De 31-jarige acteur is tevens te zien in de serie Topboy. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen op zijn Instagram-account. Hier zijn z’n mooiste foto’s. 

Barry Keoghan groeide samen met zijn broer op in Summerville, een plaats in Ierland. Hij had geen gemakkelijke jeugd: zijn moeder overleed aan een overdosis heroïne toen hij twaalf was.

van profvoetballer naar acteur

Aanvankelijk wilde Keoghan bokser of profvoetballer worden, hij is een achterneef van oud-voetballer Frank Stapleton. Later werd zijn interesse gewekt om te acteren. Op zijn achttiende volgde hij een acteeropleiding in Dublin en verscheen hij in de Ierse soapserie Fair City.

Zijn officiële filmdebuut maakte hij in 2011 met Between the Canals. Daarna volgden rollen in Mammal, The Killing of a Sacred Deer en Dunkirk. Ook was Keoghan te zien in de tv-serie Chernobyl.

saltburn

In Saltburn is Keoghan te zien als Oliver Quick, die studeert aan de Universiteit van Oxford. Hij heeft moeite om zijn plek te vinden, totdat hij de charmante aristocraat Felix Catton ontmoet. Felix nodigt Oliver uit voor een zomer in Saltburn, het uitgestrekte landgoed van zijn excentrieke familie. Voor Oliver wordt het een zomer om nooit te vergeten.

Er is veel te doen om een scène waarbij Felix klaarkomt terwijl hij in bad ligt, waarna Oliver een slok water-met-sperma naar binnen slurpt. Eerder schreven we hierover dat er nu ook een kaars is die ruikt naar het badwater van Felix.

Ook is er een scène te zien waar wordt gedanst op ‘Murder on the Dancefloor van Sophie Ellis-Bextor, die daarna viraal ging op TikTok. We zetten hier haar hits nog eens op een rij.

Maar je kwam hier natuurlijk voor de Instagram-foto’s van Barry Keoghan. Hier zijn ze!

Powered by Labrador CMS