Hot op Instagram: Madonna’s Celebration Tour-danser Kupono Aweau

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Begin december was Madonna in Nederland voor twee concerten. B Een van haar dansers is Kupono Aweau, die al jaren met haar meereist. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Madonna’s Celebration Tour is alweer anderhalve maand onderweg. Ze begon in Londen en deed vervolgens Londen, Antwerpen, Kopenhagen, Stockholm, Barcelona, Lissabon en Parijs aan. Ze is nu onderweg naar Keulen, daarna zijn Milaan en Berlijn aan de beurt en op 1 en 2 december staat Madonna in de Ziggo Dome in Amsterdam. De recencies zijn lovend, want Madonna brengt een overzicht van veertig jaar hits en dat is dus een feest der herkenbaarheid. Er is ook kritiek: wat begint ze elke keer laaaaaat…

kupono aweau

Voor haar tour heeft Madonna deze keer dertien dansers ingehuurd. Een daarvan is Kupono Aweau, die eerder met Madonna heeft gewerkt: als danser tijdens haar Rebel Heart Tour in 2015-16 en de korte film Secret Project Revolution uit 2013.

Aweau is op 23 maart 1986 geboren in Honolulu, Hawaii (al wordt ook 12 augustus 1985 als geboortedatum genoemd). Hij danst sinds zijn zestiende en was ook te zien in het vijfde seizoen van de Amerikaanse versie van So You Think You Can Dance.

Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS