Luke Newton

Hot op Instagram: Bridgerton-acteur Luke Newton

Hier zijn z’n mooiste foto’s

Leestijd: 1 min

Bridgerton is eerder een broeierig verfilmde streekroman op steroïden dan een historisch verantwoord drama, maar wat kijkt het lekker weg… Seizoen drie is in aantocht en draait onder meer om de romance van Colin Bridgerton, gespeeld door Luke Newton. We doken alvast in zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Hoewel de serie Bridgerton is gebaseerd op waargebeurde verhalen uit de geschiedenis van de Britse aristocratie, moet je zo’n beetje alles wat je ziet met een flinke korrel zout nemen. Bovendien is het soms net een soap, waar je naar zit te kijken. Maar dankzij de weelderige decors en de prachtige outfits is Bridgerton een lust voor het oog.

Zo ook de cast, met onder meer Jonathan Bailey die we al eens naar voren schoven in deze rubriek. Luke Newton speelt de derde Bridgerton-zoon Colin, die in de eerste twee seizoenen werd neergezet als een tikje nerdy. In de trailer van het nieuwe seizoen dat op 16 mei in première gaat op Netflix, is te zien hoe zijn broers een opmerking maken over zijn uiterlijk: “Wat zie jij er ineens uit als een hunk!”

wie is luke newton? 

Luke Newton is 31 jaar en brak op zijn 17e door als acteur in de tienerserie The Cut. Niet lang daarna stond hij voor het eerst op het toneel in het Londense West End, in The Book of Mormon. Daarna volgden afleveringen in de soap Doctors en in de Disney-serie The Lodge. Sinds 2020 is Newton te zien als Colin in Bridgerton, een van de populairste series op Netflix.

Wat niet veel mensen weten is dat Newton tijdens zijn studie in een boyband zat, South 4. Ze tekenden een platendeal van 1 miljoen pond, maar uiteindelijk kwam er niets terecht van de band.

twee delen

Het derde seizoen van Bridgerton verschijnt in twee delen op Netflix. Het eerste deel is te zien vanaf 16 mei, gevolgd door deel twee op 13 juni. Dit zijn de mooiste foto’s van Luke Newtons Instagram-account.

Powered by Labrador CMS