Lotte van Eijk in een jurk van House of Laveij

Bevrijd je ware seksuele zelf met Winq en Durex

#YourSexYourWay

Lotte van Eijk
Leestijd: 1 min

Voor veel lhbtq personen liet de kwaliteit van seksuele voorlichting nogal te wensen over. Met #YourSexYourWay vragen Winq, Durex en model/modeontwerper Lotte van Eijk deze zomer aandacht voor seksueel welzijn binnen de regenbooggemeenschap.

Om queer personen te inspireren zoveel mogelijk plezier en geluk uit hun seks- en liefdesleven ging model/modeontwerper Lotte van Eijk voor #YourSexYourWay, een samenwerking tussen Winq en Durex, met zes personen uit de Nederlandse regenbooggemeenschap in gesprek over hun seksleven.

persoonlijke verhalen

Via Winq vertellen acteur Ridder van Kooten, illustrator Sioejeng Tsao, schrijver Matthijs van Els, make-up artist Sharmila Vooren, podcastmaker Nanoah Struik en journalist Suzanne Mensen wat zij misten in hun seksuele voorlichting, welke lessen zij later leerden en hoe seksueel geluk er voor hen uitziet.

durex pride camper

Tijdens Pride Amsterdam vind je op diverse locaties in Amsterdam de Durex Pride Camper met het rad van seksfortuin. Geef een draai aan het rad, deel je verhaal, bevrijd je ware seksuele zelf en maak kans op mooie prijzen.

"Wij staan voor een sekspositieve samenleving, waarin iedereen wordt ondersteund met de vrijheid, kennis en tools om helemaal zijn/haar/hun ware seksuele zelf te zijn", aldus Durex over de samenwerking. 

Ga voor meer inclusieve voorlichting en persoonlijke verhalen naar www.durex.nl/your-sex-your-way

Beeld: Roy Schepers - Rocket Stories

Durex x Winq Pride Camper locaties
Op deze locaties vind je tijdens Pride Amsterdam 2022 de Durex Pride Camper.
Powered by Labrador CMS