Zangeressen Anne-Marie en Janelle Monae uit de kast

Leestijd: < 1 min

In een interview met Rolling Stone vertelt zangeres Janelle Monae dat ze panseksueel is. Op hetzelfde moment komt de Britse zangeres Anne-Marie met de mededeling dat ze op vrouwen valt. Daar zit muziek in!

Anne-Marie scoorde samen met Clean Bandit een megahit in meer dan twintig landen met ‘Rockabye’ en sindsdien timmert ze solo aan de weg. De 27-jarige zangeres zegt dat haar seksualiteit zich niet beperkt tot een bepaald geslacht.

Bij het uitbrengen van haar eerste album Speak Your Mind vertelt ze dat ze nooit exclusief is aangetrokken door mannen of door vrouwen. Ze vertelt er meteen bij: “Maar ik heb ook nooit de behoefte gevoeld om iemand te vertellen dat ik biseksueel ben. Ik voel me gewoon aangetrokken tot mensen die ik leuk vind. Voor mijn gevoel heeft iedereen dat.”

Eerder vertelden zangeressen Demi Lovato, Kehlani en Hayley Kiyoko dat ze ook op vrouwen vielen. Ongeveer tegelijkertijd met Anne-Marie kwam Janelle Monae uit de kast als panseksueel.

Online ontstond meteen een discussie over het verschil tussen biseksualiteit en panseksualiteit. GayStarNews verzamelde de interessantste reacties.

Kijk hieronder naar de nieuwste video van Janelle Monae.

Powered by Labrador CMS