Winter Vol Liefde: ga jij daten met Jan in Zweden?

Leestijd: < 1 min

B&B Vol Liefde gezien, de afgelopen zomer? Van dit succesvolle datingprogramma is binnenkort ook een wintervariant te zien, Winter Vol Liefde genaamd. Een van de kandidaten in het tweede seizoen is Jan, die op zoek is naar een stoere, fijne vent om lief en leed mee te delen in Zweden. Iets voor jou? Geef je dan nu op!

Binnen Winter Vol Liefde gaan vijf individuen op zoek naar een partner. Alle deelnemers zijn woonachtig in landen die zich kenmerken door een winterklimaat, en de eerste aflevering is op 18 december te zien op RTL4.

Jan

De casting van het tweede seizoen is inmiddels van start gegaan. Dit jaar zijn er twee deelnemers die horen bij de regenboogfamilie. Allereerst is daar Jan (58) die in Zweden woont. Jan valt op mannen en zoekt dan ook een stoere, fijne vent waarmee hij lief en leed kan delen.

Hij wil echt inburgeren in het Zweedse leven en ook hij verhuurt een vakantiehuis (stuga) en een glampinghuisje. Hier lees je meer over Jan, en kun je je aanmelden om Jan te ontmoeten.

Judith

 

De tweede deelneemster is Judith, een 37-jarige vrouw die woonachtig is in de Franse Pyreneeën. Haar leven in Nederland als jurist werd haar te saai en dus heeft ze het roer omgegooid. In de bergen verhuurt ze een gîte en geniet ze van de natuur met haar kleine kudde koeien en andere dieren. Ook Judith heeft als doel de liefde (m/v/x) van haar leven te vinden. Hier meer info over Judith.  

Powered by Labrador CMS