Leiomy Mugler, The Femme Queendom Ball

Win twee plaatsen op de gastenlijst van The Femme Queendom Ball in Paradiso, Amsterdam

Zondag 30 juni is het zover

Leestijd: 1 min

Zondag 30 juni is het zover: dan heet de legendarische mother Naimah van het huis Elle je welkom bij The Femme Queendom Ball in Paradiso, Amsterdam. Hier nemen verschillende huizen het tegen elkaar op in categorieën als mode, schoonheid en authenticiteit. Winq mag twee plaatsen weggeven: staat jouw naam en die van je plus één straks op de gastenlijst?

Stap op zondag 30 juni in de wereld van Ballroom, waar iedereen zijn ware, authentieke zelf kan zijn. Wees getuige van de strijd tussen de verschillende huizen, die meedoen in verschillende categorieën op het gebied van mode, beauty en authenticiteit.

internationale jury 

Onder de noemer The Femme Queendom Ball verandert de Amsterdamse poptempel Paradiso in een club met een catwalk, met muziek van Princess Vineyard en tussen de rondes door Surinaamse en Caribische hapjes.

Er is een internationale jury die prijzen uitreikt die variëren van tientjes, een karbonade (!) en natuurlijk is er een hoofdprijs. Een van de juryleden is Leiomy Mugler, die uit New York is overgekomen. Deze ‘Wonder Woman of Vogue’ is bekend van de HBO Max-serie Legendary, was te zien in de campagnes van Fenty en Nike en deed mee aan America’s Best Dance Crew.

meld je aan of bestel tickets 

Winq mag twee plaatsen weggeven voor de gastenlijst. Wil jij er zondag 30 juni bijzijn in Paradiso? Vul dan hieronder je gegevens in. Wil je het lot niet afwachten? Dan vind je hier alle informatie en tickets voor The Femme Queendom Ball in Paradiso, Amsterdam.

The Femme Queendom Ball

Zondag 30 Juni Paradiso Amsterdam
Deuren open:14:00u
Aanvang show: 16:00u
Deuren sluiten: 02:00u
TICKETS The Femme Queendom Ball: € 28,20 incl. daglidmaatschap Paradiso

Powered by Labrador CMS