Wil jij Pride vieren in je eigen dorp? Geef je dan op voor deze actie!

Leestijd: < 1 min

Voor de viering van Pride moet je doorgaans naar een van de grotere steden in ons land. Maar wat nou als je queer bent in een dorp? 3FM organiseert samen met Omroep Human voor de tweede keer de actie ‘Vier Pride in je dorp’. Wil je een dragshow in je dorpshuis of een botenparade door de sloten? Meld je dan nu aan.

Vorig jaar brachten 3FM en Omroep Human een pride naar Nijverdal. Luisteraar Kimberley (21) kwam op haar twaalfde uit de kast in het dorp, maar voelde zich al die jaren niet gesteund. Daarom vroeg ze 3FM een pride in haar dorp te organiseren.

Met een dragqueen op een trekker en een meterslange regenboogvlag trok de pride door Nijverdal. En wat bleek? Honderden dorpsgenoten stonden langs de kant van de weg om Kimberley te steunen.

Deze keer een pride in jouw dorp?

Dit jaar slaan 3FM-DJ’s Timur Perlin en Julien Kooij samen met Omroep Human opnieuw de handen ineen om ene pride in een nieuw dorp te organiseren. Wil jij een dragshow in het dorpshuis of een canal parade door de sloten? Zij regelen het voor je. Aanmelden kan via 3FM.nl/Pride. Bekijk hieronder de promo!

Coverbeeld: Anna van Kooij

Powered by Labrador CMS