Vier kerst met de Jolly Dolly X-mas Box

Haal 'm op of laat 'm thuis bezorgen

Leestijd: < 1 min

Kerst 2020 kan wel wat extra magie gebruiken. Pak dit dramatische jaar daarom extra feestelijk uit met de Jolly Dolly X-mas Box. Deze werd met veel liefde samengesteld door Paul Kroonenburg, chef de cuisine van het Lloyd Hotel, en Dolly Bellefleur.

Verwen jezelf of iemand anders die je lekker in het zonnetje wil zetten met dit pakket vol huisgemaakte versnaperingen, dolle kerstdecoraties, sfeervolle surprises, vrolijke versjes en vooral heel veel gezelligheid. Have a Jolly Dolly X-mas!

Kers(t)vers
Deze speciale Llocal Box is gevuld met lekkernijen als geroosterde pompoensoep en een knapperig stokbroodje vanmenno, smakelijke geitenkaas met fenegriek van Erik’s Delicatessen, bietencarpaccio en komkommerchutney uit de keuken van Lloyd Restaurant. Ook aan de zoetekauw is gedacht. Geniet met dolle teugen van chocolade hulstblaadjes van Holtkamp Horeca en een smeuïge chocoladebrownie versgebakken in het Lloyd.

Alsof er een engeltje over je tong…
De meest geliefde vino op onze wijnkaart stoppen we ook in je box: een fles Piemonte Barbera, Vinchio-Vaglio Serra van onze leverancier Arisz et Al. Deze sappige tongstrelende rode wijn wordt geproduceerd door de Cantina Sociale, een coöperatie van 19 Italiaanse wijnboeren. Gaat dat zien, ruiken en vooral proeven.

De kroon op je kerst
Het leven is een feestje, ook deze Kerst. Je moet alleen zelf Dolly's kroonluchter van zilverpapier ophangen, een paar Jolly Dolly kerstballen en als kers op de taart een luchtverfrisser die ruikt naar klassieke Engelse Christmas Cake. Het zit allemaal in deze Jolly Dolly box. En wat dacht je van een Scandinavisch potloden-etui met rendierenprint waarin je een schitterende verrassing vindt. Als een kind zo blij strooi je deze kerst zout en peper op iedere lekkernij. Homo, hetero, lesbisch, transgender of (b)i? Iedereen wil Dolly's 'Rainbow Unicorn Salt & Pepper Set' under the Christmas Tree.

Eberhardjes
Natuurlijk mogen ook Eberhardjes van Holtkamp Horeca niet ontbreken. Dit hartvormige boterkoekje, als ode aan burgemeester Van der Laan, staat net als de naamgever, het Lloyd en Dolly voor verbinding. Laat liefde regeren!

Bestel nu de Jolly Dolly X-mas Box (49,50 euro per stuk)
Bestellingen kun je tot en met 17 december voor 12.00 uur aan ons doorgeven via llocal@lloyd.nl. Je kunt de Jolly Dolly X- mas Box afhalen op maandag 21 december vanaf 14.00 uur in het Lloyd Hotel aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam.

Tussen 15.30 en 17.00 uur is La Bellefleur aanwezig om de box persoonlijk aan jou te overhandigen. Woon je niet in de buurt? We kunnen de box naar je woonadres sturen. De verzendkosten zijn 8,95 euro.

Coverbeeld: Piek

Powered by Labrador CMS