Video: Tom Goss houdt wel van een maatje meer

'Round in all the right places' is een ode aan forse mannen.

Leestijd: < 1 min

Vijf jaar nadat hij in de single 'Bears' zijn bewondering uitsprak voor mannen met een maatje meer, is Amerikaanse singer/songwriter Tom Goss terug met een opvolger. Het motto: bigger is better!

In de videoclip 'Round in all the right places' is precies het soort mannen te zien waar Tom van droomt. “Ik ben heel erg tevreden met hoe de clip is geworden, en de prachtige mannen die ik ervoor heb weten te strikken” vertelt hij. “Ja, ik zet ze misschien een beetje neer als lustobject, maar hopelijk wel op een respectvolle, artistiek verantwoorde manier. Ik wilde echt hun schoonheid laten zien. Het was m’n doel om forsere mannen in een positief daglicht te stellen.”

“De wereld kan erg oordelend zijn over mannen die een maatje meer hebben" vervolgt de zanger. "Er is steeds die druk om af te vallen. Vind je het gek dat mensen dan niet al te positief over zichzelf gaan denken? Ik wilde met dit nummer de wereld laten weten dat er ook jongens zijn die wél van een maatje meer houden!”

“Ik gun het iedereen om hun eigen schoonheid te ontdekken, en van elke centimeter van hun lichaam te houden.”

Tom bekent zelf ook niet altijd even zelfverzekerd te zijn geweest. “Mijn moeder worstelde altijd met body issues, dus ik denk dat ik het van haar heb. Het is moeilijk te ontsnappen aan het ‘standaard’ beeld van schoonheid dat ons overal wordt opgelegd. Volgens de muziekindustrie staat het beter om dun te zijn, dus probeer ik dun te blijven. Ik hoop dat er ooit een dag komt waarop ik mijn eigen lichaam volledig zal accepteren, hoe het er ook uit ziet.” Dat wil Tom het liefst voor iedereen. “Ik gun het iedereen om hun eigen schoonheid te ontdekken, en van elke centimeter van hun lichaam te houden.”

Foto: Daren Cornell

Powered by Labrador CMS