Very vintage: de leukste bitch fights van Leslie Jordan in Will & Grace

Leestijd: < 1 min

Acteur Leslie Jordan is gisteren om het leven gekomen bij een auto-ongeluk. We blikken terug op zijn rol als Beverley Leslie in Will & Grace, waarin hij Karen Walker regelmatig tot razernij dreef. Hier de leukste scènes van Beverley en Karen.

Will & Grace draaide natuurlijk voornamelijk om Will Truman en zijn beste vriendin Grace Adler. De andere twee hoofdpersonages waren Jack McFarland en Karen Walker. Maar het was altijd een verrassing als een van de bijrolacteurs de show wist te stelen. De huishoudster van Karen was daar een van, Rosario Salazar. Maar Leslie Jordan kwam steevast bijzonder grappig uit de hoek als Beverley Leslie, de rijke aartsrivaal van Karen die ze regelmatig tegenkwam in een exclusieve privéclub.

Auto-ongeluk

Eerder deze week raakte Jordan vermoedelijk onwel tijdens een autorit. Hij kwam om het leven toen hij met zijn BMW tegen de gevel van een gebouw reed. De acteur en komiek werd 67 jaar. De laatste jaren deelde hij video’s waarin hij op grappige wijze liet zien hoe hij de coronatijd doorkwam in zijn eentje. Maar het bekendst is Jordan toch wel van zijn rol in Will & Grace.

Gelukkig staat er een enorm archief met beelden uit Will & Grace online. Kijk bijvoorbeeld eens naar de scène bij de pooltafel. Of de talrijke scènes waarin ze drinken aan de bar. Of hoe Karen Beverley talloze malen probeert te beledigen.

"Well, well, well!!!!"

Powered by Labrador CMS