Modeflaters van Will & Grace

Very vintage: alle modeblunders van Will & Grace

Bekijk hier een geweldige compilatievideo

Leestijd: 1 min

Grace die komt binnenmarcheren in een Matrix-jas. Will in een veel te strakke jeans. Karen, die alleen maar tegen Grace hoeft te zeggen: “Honey, we talked about this blouse.” De keren dat Will en Grace zich schuldig maakten aan een fashion faux-pas zijn niet op twee handen te tellen, zoals je ziet in deze compilatievideo van een kwartier. Maar ook Jack en zelfs Karen konden er wat van… Hier de beelden! 

Als serie mag Will & Grace dan allang ter ziele zijn (inclusief de reboot), op YouTube blijven ze eeuwig voortbestaan. Op het account van Will & Grace delen de makers regelmatig compilatievideo’s waarin ze per thema allerlei hoogtepunten achter elkaar hebben gemonteerd.

een aaneenschakeling van modeflaters 

Onlangs is daar een video aan toegevoegd met de titel ‘Will & Grace but it’s just the fasion burns’. Wat je krijgt voorgeschoteld is een aaneenschakeling van modeflaters, voornamelijk van Grace maar die van Will mogen er ook zijn. Of die van Jack, die op een gegeven moment onthult dat hij een corset draagt. Die hij ‘op de mannenafdeling van Victoria’s Secret heeft gescoord’.

Ook leuk: Will ziet dat Grace een decolleté heeft tot aan haar navel en vraagt: “Ben je gekleed voor een openhartoperatie? Karen, die plotseling weer ‘poor’ is en in een oude trui verschijnt met daarop de tekst ‘I loves me Kitty’.

video 

En zo blijven de pijnlijke modefragmenten voorbijkomen. “Woah! Got skirt?”Powered by Labrador CMS