binnenkijken

Van Troye Sivan tot Jesse Tyler Ferguson: binnenkijken bij queer sterren

Ook ontwerpduo Jeremiah Brent en Nate Berkus laten hun New Yorkse stulpje zien

Leestijd: 2 min

Van de pas gerenoveerde New Yorkse woning van interieurontwerpers Jeremiah Brent en Nate Berkus tot de bizar grote mansion van RuPaul in Beverly Hills. We nemen je mee op interieurreis naar de mooiste woningen van de Amerikaanse queer sterren. 

Het Amerikaanse interieurtijdschrift Architectural Digest kijkt maandelijks binnen bij de meest bijzondere woningen ter wereld. Amerikaanse sterren nodigen het blad ook maar wat graag thuis uit om een fijne video te maken. De vraag blijft natuurlijk: hoeveel hebben ze zelf bedacht, en hoeveel de interieurstylist. 

binnenkijken bij jeremiah brent en nate berkus

Bij dit koppel weten we zeker dat ze het zelf hebben bedacht. Jeremiah Brent en zijn man Nate Berkus zijn namelijk beroemde interieurontwerpers. In de New Yorkse wijk Greenwich Village, een wijk die van oudsher bekendstaat als homovriendelijke, heeft het koppel een familiehuis voor hun gezin gerenoveerd. Ze hebben zich rijkelijk laten inspireren door Europese palazzo's en dat uit zich in een marmeren paleis (hallo marmeren keukenblok!) met antieke Spaanse tegels van 200 jaar oud in de gang. Al met al een prettig visitekaartje voor de designers. 

binnenkijken bij jesse tyler ferguson en justin mikita 

In Los Angeles wonen Modern Family-acteur Jesse Tyler Ferguson, zijn man Justin Mikita en hun kinderen. De interieurdesigner vonden ze via Architectural Digest en zij heeft met het koppel gekozen voor rustige en natuurlijke tinten. Dat zie je terug in de eetkamer met veel hout aan de muur en groen in de plantenpotten. Buiten is bijna alles ingericht voor de kinderen. Ook leuk: in de woning vind je ook nog de nodige Modern Family prularia. 

binnenkijken bij rupaul

We komen direct ter zaken: RuPaul heeft een discokamer in zijn huis. Een discokamer! Een kamer puur om in te dansen onder maar liefst 26 discoballen en muren met diva's als Diana Ross en Donna Summer. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft RuPaul een enorme keuken met een theekamer ernaast. Ook zijn kleedkamer is zoals je dat verwacht van een ster als RuPaul. Dit moet je gewoon zelf ervaren:

binnenkijken bij sarah paulson 

Miley Cyrus zong er al over: the sky is more blue in Malibu. Niet zo gek dat actrice Sarah Paulson woont in een prachtig strandhuis in het zonnige Malibu. Tegenover de andere woningen zou je het zelfs 'bescheiden' kunnen noemen. De woning is huiselijk, met warme kleuren en gezellige hoekjes. Wij willen er graag een weekendje in verblijven. 

binnenkijken bij troye sivan 

We maken een uitstapje naar Australië om de woning van Troye Sivan te bekijken. Hij heeft een fabriek laten omtoveren tot prachtig woonhuis. Inclusief hoekje met een verzameling homo-erotische fotoboeken en een bank met het uiterlijk van een badkuip. 

binnenkijken bij demi lovato

Demi Lovato woont in een boerderij. Althans, zo noemt die dit stulpje in Los Angeles zelf. Het is een enorme woning met natuurlijk een studioruimte, maar ook bioscoop, kleurrijke woonkamer en badkamer waar je U tegen zegt. Het hele huis staat zó vol hedendaags design dat je de indruk krijgt dat Demi Lovato in een museum is gaan wonen. 

Powered by Labrador CMS