Promotie

Uniek design met de Galaxy Watch4 en special edition bandjes

Winq ♥︎ Samsung

Leestijd: < 1 min

De Galaxy Watch4 van Samsung is vanaf januari beschikbaar als special edition: met een speciaal ontworpen stainless steel horlogeband. Binnenkort volgen meer nieuwe bandjes. Voor designliefhebbers is dat natuurlijk een pré.

Samsung Galaxy watch4
Samsung Galaxy Watch.

Wijzerplaten
Behalve die verscheidenheid aan bandjes zijn er ook aanpasbare wijzerplaten om jouw Galaxy Watch4-serie helemaal te personaliseren. Zo zijn er bijvoorbeeld vier nieuwe achtergronden om uit te kiezen, zodat je met één blik op je pols de informatie kunt zien die het meest relevant voor jou is. Als je vastbesloten bent om je fitnessdoelen te behalen – of gewoon je gezondheidsstatistieken in de gaten wilt houden – kun je de nieuwe Info Brick-wijzerplaat aanpassen met de statistieken die je het belangrijkst vindt. Van hartslag en stress tot dagelijkse activiteitenstatus. Of je kunt een wijzerplaat kiezen die een gedetailleerde weersvoorspelling weergeeft, een eenvoudig dashboard, of je kiest een bewegende GIF voor je My Photo+-wijzerplaat, in plaats van alleen een statische foto, om spannendere en levendigere wijzerplaten te maken die helemaal uniek zijn.

Samsung Galaxy watch4
Samsung Galaxy Watch.

Slimme handbewegingen
Met gebarenbediening kun je meer doen met eenvoudige handbewegingen. Naast het tweemaal op en neer bewegen van je onderarm om oproepen te ontvangen en het tweemaal draaien van je pols om oproepen te weigeren of alarmen te negeren, bevat de nieuwste update een extra handbeweging. Deze beweging dient als een handige snelkoppeling om een ​​gekozen app of functie te activeren. Door een simpele ‘klop, klop’-beweging, kun je een vooraf geselecteerde app openen, de lijst met trainingen weergeven, een lamp aandoen of zelfs een nieuwe herinnering maken. Je hebt toegang tot een app of functie – je favoriete of meest gebruikte – zonder een vinger op te tillen of op een knop te drukken.

Samsung Galaxy watch4
Samsung Galaxy Watch.

Struikel niet!
Valdetectie werd voor het eerst geïntroduceerd in de Galaxy-smartwatchlijn in 2020 en was in staat om te herkennen of de drager tijdens het sporten was gevallen. Nu kun je op de Galaxy Watch4 ervoor kiezen om de gevoeligheid aan te passen, zodat hij een val kan detecteren, zelfs als je stilstaat. Bovendien kan Galaxy Watch4 een SOS-melding sturen naar vier vooraf geselecteerde contacten.

www.samsung.com/nl/specialedition

Samsung Galaxy watch4
Samsung Galaxy Watch.
Powered by Labrador CMS