Twee pinguïnmannetjes trouwen met elkaar voor Valentijnsdag

Bekijk de huwelijksvideo

Leestijd: < 1 min

Ferrrari en Pringle zijn al jaren onafscheidelijk. Ze wonen in Heythrop Zoo in het Britse Oxfordshire en de verzorgers besloten dat het tijd werd voor het koppel om ze officieel in de echt te verbinden. Precies op tijd voor Valentijnsdag. Hier de video.

Pinguïnverzorgster Jess McGugan en haar collega’s hadden er werk van gemaakt. Ferrari en Pringle werden per Bentley naar de Cotswolds gereden waar de huwelijksceremonie plaatsvond in een prachtige omgeving.

Vervolgens traden de twee in het huwelijk en werden ze getrakteerd op een overheerlijk visontbijt. Dit nadat McGugan Pringle naar het altaar had begeleid. Ze vertelt: “Ferrari en Pringle zijn een prachtig koppel. Ik zie ze iedere dag in de dierentuin en als ze niet samen zijn, roepen ze naar elkaar. Het is hartverwarmend om ze samen te zien.”

Er is een heuse trouwvideo gemaakt door een bedrijf dat normaal gesproken mensenbruiloften vastlegt. Rob Earnshaw van de Wedding Video Company vertelt: “We hebben honderden bruiloften gefilmd, maar ik kan je vertellen dat niemand droge ogen hield bij deze pinguïnbruiloft.” 

Hier de beelden, die er inderdaad erg profi uitzien.

Bron: PinkNews

Powered by Labrador CMS