Winq ♥︎ Noshirt

Test gratis: Noshirt ondermode

Geef je op voor het Winq Testpanel

Leestijd: < 1 min

Al veertien jaar heeft Noshirt een missie: de meest comfortabele, onzichtbare ondermode maken. Shirts, shorts en sokken van hoge kwaliteit, gemaakt met een scherp oog voor detail en een bewuste blik op de wereld. Doe mee aan het Winq Testpanel en probeer het zelf.

Noshirt heeft hiervoor zes typen ondershirts voor mannen. Voor klanten met de behoefte aan écht onzichtbare ondershirts (ook onder een wit overhemd) ontwikkelden zij de kleuren invisible khaki en invisible mocha. Contouren onder een overhemd of een wit boordje daar bovenuit – die wil je liever niet zien. De V-hals verdwijnt onder het overhemd.

Noshirt
Noshirt invisible khaki.

Duurzaam
Soms is Noshirt gemaakt van katoen. Supima katoen. Gemaakt van een zeldzame, premium, natuurlijke vezel, en geteeld en verwerkt op een duurzame en transparante manier. De katoentelers lopen voorop in het gebruik van nieuwe, technologische landbouwprocessen en ethische productienormen. Geen kinderhandjes bij de katoenteelt bijvoorbeeld, en zo min mogelijk chemische vervuiling en (water)verspilling bij de productie. Maar ook: geen chemische behandelingen tegen krimp, geen 24-uursshifts in donkere fabrieken voor de naaisters en een normaal loon voor iedereen die meedraait in het productieproces.

De productie gebeurt via een gesloten systeem waarbij water en oplosmiddelen blijvend gerecycled worden.

Naast supima katoen wordt de ondermode van Noshirt ook gemaakt van TENCEL™ – een natuurlijke, duurzame houtvezel die goed absorbeert. Comfortabel en zachter dan zacht. En zeker zo belangrijk: aardig voor de aarde, want TENCEL™ wordt gemaakt van cellulose uit eucalyptus hout. Dit hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom een nieuwe boom wordt terug geplant. De productie van het materiaal gebeurt via een gesloten systeem waarbij water en oplosmiddelen blijvend gerecycled worden.

noshirt.nl

Noshirt
Noshirt ondershirts.

Test Noshirt gratis via Winq

Wil jij wel eens zelf proberen of zo'n ondershirt echt zo comfortabel én onzichtbaar is? Dan is dit jouw kans om nu zelf een duurzaam Noshirt (Nature) gratis te testen.

Het Winq Testpanel is op zoek naar testers. Vul het formulier hieronder in vóór 25 september 2023. Met de geselecteerde testers nemen we daarna zo snel mogelijk contact op.

Powered by Labrador CMS