Winq ♥︎ hannah

Test gratis: hannah Cleansing Clay t.w.v. 40 euro

Geef je op voor het Winq Testpanel

Leestijd: < 1 min

Last van een gevoelige, geïrriteerde, onzuivere of vette huid? Met Cleansing Clay, een diep reinigend masker van huidverbeteringsmerk hannah, krijgt je gezichtshuid een intensieve detox-behandeling. Doe mee aan het Winq Testpanel en probeer het zelf.

Heb je vaak last van irritaties na het scheren, van een onzuivere of tamelijk vette huid of is je huid droog en/of gevoelig? Dan zou Cleansing Clay, een diep reinigend gezichtsmasker van hannah, zomaar eens uitkomst kunnen bieden. 

Hoe werkt het product?

Cleansing Clay is een uniek masker dat bestaat uit twee uitzonderlijk rijke kleisoorten: kaolien en bentoniet. Deze kleimix geeft de huid op zachte en milde wijze een ontgiftende, zuiverende detox-behandeling. Het masker neemt afvalstoffen, onzuiverheden en overtollig talg op en werkt tegelijkertijd revitaliserend. Dit masker is bijzonder geschikt voor de vettere en onzuivere huid, maar ook voor de snel geïrriteerde of gevoelige huid, vanwege de anti-inflammatoire en verzachtende eigenschappen. 

Zo gebruik je het product

Reinig eerst je huid. Breng daarna de Cleansing Clay gelijkmatig aan op het gezicht en de hals en laat ongeveer 10 minuten inwerken – de Cleansing Clay wordt in tegenstelling tot veel andere maskers niet hard. Verwijder vervolgens de klei met een warm kompres en reinig eventueel na met een passende lotion. Afhankelijk van de huidconditie is het masker dagelijks tot wekelijks te gebruiken. Tijdens de testperiode wordt aangeraden om de Cleansing Clay minimaal drie keer per week te gebruiken.

Na gebruik voelt de huid zacht en comfortabel aan en ziet deze er egaler uit. Ook de teint verbetert dankzij de geactiveerde doorbloeding.

hannah Cleansing Clay
hannah Cleansing Clay, 65 ml.

Test Cleansing Clay gratis via Winq

Heb jij last van een gevoelige, onzuivere, geïrriteerde of juist vette huid? Cleansing Clay is verkrijgbaar via www.hannah.nl, maar jij krijgt nu de kans om dit product, ter waarde van 40 euro, gratis te testen.

Het Winq Testpanel is op zoek naar testers. Vul het formulier hieronder in vóór 31 oktober 2022. Met de geselecteerde testers nemen we zo snel mogelijk contact op.

Powered by Labrador CMS