Kylie Minogue

Terugkijken: dit was Kylie live bij de Brit Awards

Zie hier haar optreden, plus de overhandiging van de Global Icon Award

Leestijd: 1 min

Ineens stond ze daar, op de eerste klanken van ‘Confide in Me’. Kylie Minogue was een van de optredende artiesten tijdens de uitreiking van de Brit Awards, afgelopen weekend. Ze sloot de avond af, nadat ze eerder al een Global Icon Award in ontvangst had genomen. Hier de beelden!

Afgelopen zaterdag werden de jaarlijkse Brit Awards uitgereikt. In een volle O2 Arena in Londen bleek zangeres Raye de grootste winnaar: ze nam een recordaantal van zes awards in ontvangst. Ook Dua Lipa viel in de prijzen, zij won in de categorie beste Pop Act. Zij was degene die aan Kylie Minogue de Global Icon Award mocht uitreiken.

36 jaar bezig en still going strong

In meer dan dertig jaar tijd heeft Kylie met zeven singles en negen singles op nummer één gestaan in de Britse hitlijsten. Nadat ze de award overhandigd had gekregen, zij de Australische zangeres: “Wat een leven. 36 jaar ben ik onderweg en ik ga nog steeds door. Zoveel ervaringen samen, en wat mij echt raakt is de liefde voor muziek en de verbinding met mensen.”

Ze voegde eraan toe: “Een deel van mij is nog steeds dat meisje van veertien, dat er in haar kamer van droomt muziek te maken en dit werk te mogen doen.” Waarna ze de leerlingen van de BRIT-school (een muziekopleiding) aanmoedigde om hun dromen na te leven.

hitmedley 

Kylie sloot de avond af met een medley van haar hits. Ze opende haar set met ‘Padam Padam’, haar meest recente hit, waarna een kledingwissel en haar megahit uit 2001 ‘Can’t Get You Out Of My Head’ volgden. Maar dat was nog niet genoeg, want ze sloot af met ‘Love at First Sight’. 

Hier de beelden van Kylies optreden, de overhandiging van de Global Icon Award en een terugblik mét Kylie na afloop van de Brit Awards.

Powered by Labrador CMS