Stille tocht voor Orlando

“Het wordt een stille tocht ter nagedachtenis aan Orlando”

Leestijd: < 1 min

Volgende week wordt er  een stille tocht voor Orlando Boldewijn gehouden in Den Haag. De zeventienjarige jongen werd in februari dood gevonden na een date.

Op Facebook schrijft Rosalina Martins van Justice4Orlando dat het geen protestmars wordt. “Het wordt een stille tocht ter nagedachtenis aan Orlando. We willen met de tocht uitdragen dat we Orlando niet zijn vergeten. Tevens willen we er de familie van Orlando steun mee bieden. We leven met de nabestaanden mee.”

De zeventienjarige Orlando werd in februari dood gevonden na een date in de Haagse wijk Ypenburg. Voor zijn uitvaart werd een week later via een inzamelingsactie binnen één dag 33.000 euro opgehaald.

Hoe Orlando gestorven is, is nog steeds niet bekend. Een 27-jarige verdachte werd snel na de verdwijning van Orlando aangehouden. Hij is echter weer vrij, maar blijft volgens de politie wel verdachte.

Stille tocht
De stille tocht voor Orlando begint volgende week zaterdag 7 juli om half zeven 's avonds bij het Oorlogsmonument en eindigt bij de vijver in de wijk Ypenburg waar zijn lichaam werd gevonden.

Powered by Labrador CMS