Sterrenkoks koken in het grootste 1,5 meterrestaurant

Reserveer een tafel in de Amsterdamse Gashouder

Leestijd: < 1 min

Vijf bekende sterrenkoks gaan vanaf 1 juli tot en met 31 augustus voor honderd gasten per shift aan de slag in wat ze noemen ‘het grootse anderhalvemeterrestaurant van Nederland’. Het decor: het immense Gashouder-gebouw op het Amsterdamse Westergasterrein. Reserveren kan nu.

Vijf koks van restaurants die een of twee Michelin-sterren hebben, komen in juli en augustus naar Westergasterrein. Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam trapt af, gevolgd door Richard van Oostenbrugge van restaurant 212 in Amsterdam. Daarna is Egon van Hoof aan de beurt, van restaurant Mos in Amsterdam, gevolgd door Soenil Bahadoer van De Lindenhof (Nuenen) en Wilco Berendsen van De Nederlanden (Vreeland).

Anderhalve meter
Per shift is er ruimte voor honderd gasten, die minstens anderhalve meter van elkaar af zitten. Er is een duidelijke routing, jassen worden niet aangenomen, die hang je over je stoel. Een vijfgangendiner met amuse kost € 69,50, voor een lunch betaal je € 55,-. Daarvoor krijg je vier gangen en een amuse.

Voor de drank zijn er verschillende arrangementen verkrijgbaar, van wijnen tot champagne of alcoholvrij.

Overnachten
Wie wil bijven overnachten: dat kan bij de buren in het Conscious Hotel.

Meer weten en reserveren? Ga dan naar Ronddetafel.Amsterdam.

Powered by Labrador CMS