Pride-Comedians 2023

Stand Up Comedy tijdens Pride Amsterdam: bekijk hier de line-up

Leestijd: 1 min

Pride Amsterdam heft een programma dat uitgebreider is dan ooit. Op 1 en 2 augustus zijn er twee grote Stand Up Comedy Shows te zien, de een in het Nederlands en de tweede in het Engels. Met comedians van Boom Chicago, Club Haug, ComedyHuis en meer. Bekijk hier de complete line-up!

Pride Comedy beleefde tijdens de vorige editie van Pride Amsterdam zijn première. Dit jaar zijn er twee grote Stand Up Comedy Shows te zien: op donderdag 1 augustus een Nederlandstalige editie en op vrijdag 2 augustus een Engelstalige editie.

meer dan zestig pride-comedians

De shows zijn de afsluiting van het eerste jaar Pride Comedy. Na de aftrap tijdens Pride Amsterdam 2023 hebben ze het afgelopen jaar shows gegeven door het hele land. Inmiddels is er een groep van meer dan zestig Pride-comedians bij elkaar (ook vanuit Vlaanderen). Inmiddels wordt er druk gewerkt aan het komende seizoen.

Voor de twee grote Stand Up Comedy Shows tijdens Pride Amsterdam bestaat de line-up uit comedians van Boom Chicago, Club Haug, ComedyHuis en deelnemers/winnaars van verschillende festivals.

line-up 

Beide shows beginnen om 20:00 uur. De show op donderdag 1 augustus is Nederlandstalig en heeft de volgende line-up: Davine Perik, Anne Ruitenberg, Victor Luis van Es, Frank Westerink, Caroline van Ingen en Davey Jay Geernaert. Op 2 augustus is de Engelstalige show, met Katie Nixo (MC), Brecht van Nielen, Adi Parmarr, Izzy Goessens, Bronwyn Isaac en Rosalind Anketell.

De shows bijwonen is gratis, maar meld je wel even aan via de website van Pride Comedy. Locatie: The Pride Hub / The Social Hub, Wibautstraat 129 in Amsterdam.

Powered by Labrador CMS