Sportieve singles opgelet: ontmoet de ware liefde tijdens deze sportles

Met een zeer speciale host!

Leestijd: < 1 min

David Lloyd Club Rotterdam presenteert op 6 juni om 18.00 uur een speciale Pride Edition sportles. Een unieke kans voor sportieve singles om een sportmaatje of misschien wel de liefde van hun leven te ontmoeten!

Het oog wil ook wat, en daarmee zit het wel goed gedurende deze speciale sportles bij David Lloyd Club Rotterdam tijdens Rotterdam Pride. De speciale Pride-editie wordt namelijk gehost door First Dates-barman Victor Abeln, samen met trainer Remy Verwey.  

Volgens de sportschool wordt deze groepstraining een ‘leuke en actieve manier om een sportmaatje of misschien wel de ware liefde te vinden.’ Je wisselt namelijk tijdens deze workout van partner om andere singles te ontmoeten. 

Tas vol cadeaus
Het evenement begint om 18.00 en duurt tot 20.00 uur. De groepstraining duurt 45 minuten en voor en na de training zijn er gratis drankjes en snacks beschikbaar, geserveerd door gastheer en barman Victor Abeln.

Let op: plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan op de website van David Lloyd Club Rotterdam. Geselecteerde deelnemers ontvangen ontvangen zo snel mogelijk bericht en krijgen ook nog eens een gratis traningsgoodiebag! 

Rotterdam Pride bestaat dit jaar tien jaar en vindt plaats van 1 tot en met 11 juni.

Powered by Labrador CMS