Russell Tovey

Russell Tovey en Tom Blyth binnenkort te zien in queer politiedrama Plainclothes

Leestijd: 1 min

Een undercoveragent heeft als taak om homomannen in de val te lokken en te arresteren, maar voelt zich vervolgens aangetrokken tot een van zijn doelwitten. Daarover gaat Plainclothes, een queer politiedrama waarin Russell Tovey en Tom Blyth binnenkort te zien zijn.

Plainclothes speelt zich af in de jaren negentig en volgt een undercoveragent uit de arbeidersklasse. Die heeft als taak om homoseksuele mannen in de val te lokken en te arresteren. Vervolgens ontwikkelt die agent gevoelens voor een van zijn doelwitten.

De film is geschreven en geregisseerd door Carmen Emmi en geproduceerd door Arthur Landon, Colby Cote en Eric Podwall.

oprecht verhaal

Aan het Amerikaanse filmmagazine Variety vertellen Landon en Cote dat de film ‘een oprecht verhaal vertelt dat gaat over interne conflicten, familie en de complexiteit van seksuele identiteit in het licht van maatschappelijke en persoonlijke verwachtingen’.

Russel Tovey en Tom Blyth zijn voorlopig de enige acteurs van wie is bekendgemaakt dat ze te zien zijn in Plainclothes. Tovey is momenteel te zien als John O’Shea, de minnaar en manager van Truman Capote in Feud: Capote vs. The Swans

juice

Eerder speelde hij de love interest van Mawaan Rizwan in de Britse comedyserie Juice. En voor zijn rol in Years and Years werd Tovey in 2020 genomineerd voor een Critics’ Choice Award in de categorie Beste Mannelijke Bijrol. Blyth is bekend van zijn rol als Coriolanus Snow in The Hunger Games: Ballad of Songbirds & Snakes.

 Wanneer Plainclothes te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

Powered by Labrador CMS