Kylie Minogue - Padam Padam

RuPaul’s Drag Race: Kylie Minogue reageert op ‘Padam Padam’ lipsync for your life

Leestijd: 1 min

We zijn de tel een beetje kwijtgeraakt met alle spin-offs en All Stars-versies van dien, maar de originele serie van RuPaul’s Drag Race is alweer bezig met seizoen 16. Hierin was afgelopen weekend te zien hoe twee queens in een lipsync-battle waren verwikkeld op de tonen van Kylie Minogues ‘Padam Padam’. Het duurde niet lang voor Kylie zelf met een reactie kwam…

Na weken vol maxi-challenges, showstoppers op de runway en verbazingwekkende lipsync battles was het vrijdag 19 april zover: de finale van RuPaul’s Drag Race – seizoen 16 was een feit. Zoals altijd namen drie dragqueens het tegen elkaar op in een aantal solo-optredens.

nymphia wind vs. sapphira cristál 

Uiteindelijk bleven er twee queens over die het uiteindelijk tegen elkaar opnamen in de allerlaatste lipysnc battle van het seizoen: Nymphia Wind en Sapphira Cristál. Ze trakteerden het publiek op een dramatisch optreden op de tonen van Kylie Minogues ‘Padam Padam’. 

Het duurde niet lang voor Kylie zelf met een reactie kwam. Kylie is overigens een van de meest geplaybackte artiesten in RuPaul’s Drag Race-imperium, terwijl ze nog nooit heeft opgetreden als gastjurylid. In juli 2023 liet ze al eens weten dat dit haar heel leuk lijkt, maar dat het er door agendatechnische redenen nog nooit van is gekomen.

well, well, well...

Zie hieronder de lipsync battle van Nymphia en Sapphira, gevolgd door het bericht van Kylie, dat inmiddels 47,2 keer is geliket.

Powered by Labrador CMS