Kiki Kiki Ball

Queer ballroom cultuur komt naar Nieuw-West, Amsterdam

Leestijd: 1 min

Een roep voor meer queer activiteiten klinkt vanuit Nieuw-West en zal op 29 juli worden beantwoord. Op de eerste maandag van Pride Amsterdam zal The Kiki Kiki Ball plaats vinden in Space for Dance Art, georganiseerd door Deion Versace en ondersteund door ICK Dans Amsterdam, en maker Robin Nimanong. 

The Kiki Kiki Ball zet hun allereerste editie groots neer met workshops, live optredens en most importantly een line-up die je niet wilt missen. Het omarmen van diversiteit, stimuleren van originaliteit en het creëeren van een veilige haven voor jongeren zijn cruciaal om elke stem te laten weerklinken. Dit is geen gewoon feest; het is een viering van expressie en gemeenschap, een sprankelend bal waar iedereen mag stralen op hun eigen manier.

jong talent

De ochtend staat in het teken van workshops die uiteenlopen van category performance vogue tot category face. Het main-evenement begint pas écht om 19:00 en gaat door tot de vroege uurtjes. Deze avond zit vol met activiteiten die de bezoekers zullen uitdagen en inspireren. 

Tijdens het ball zijn er live optredens door verschillende queer makers en zullen verschillende categoriën gelopen worden door jong talent. Het doel van de avond is om bezoekers de essentie van ballroom te laten ervaren en om bewustwording en dialoog te stimuleren over inclusiviteit en diversiteit in Amsterdam.

informatie

Meer weten of tickets? Klik hier!

Powered by Labrador CMS