Prinsheerlijk: de negen hotste prinsen van de wereld

Hoera! Het is Prinsjesdag

Leestijd: < 1 min

Het is Prinsjesdag! Dat betekent veel hoedjes, een miljoenennota en Marianne Thieme die wat sappigs roept. Kan het je niet bijster veel boeien? Geniet dan hier van de volgende negen prettige prinsjes. Yum!

Prins Maurits 

Van alle Oranje-telgen lijkt Maurits nog het meest op een echte Disney-sprookjesprins. Zo’n Prins op het Witte Paard, of PILF als je weet wat we daarmee bedoelen.

op

op

op

op

Prins Nikolai 

Er is iets bijzonders aan de hand met prins Nikolai van Denemarken. De prins is zevende in de lijn van troonopvolging en moest van zijn mor og far (vrij vertaald: pa en ma) het leger in, maar dat was niets voor hem. Hij vond de tijden waarop hij moest opstaan onacceptabel en vond het vooral onzin. Even later werd hij gestrikt om voor Dior te lopen en stond hij op de cover van bladen als Dust en Vogue. Door die modellencarrière is hij vaak in niets verhullende outfits gespot.

op

op

op

op

Prins Harry 

Al een tijdje getrouwd, maar zeker niet te missen in dit lijstje. De ginger-prins is inmiddels 34 jaar en niet onbehoorlijk opgedroogd.

op

op

Prins Carl Philip - Zweden
Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se / Photo Erika Gerdemark, The Royal Court, Sweden
Erika Gerdemark, Kungahuset.se / Photo Erika Gerdemark, The Royal Court, Sweden

Kroonprins Hussein

Naast de knappe prinsen in dit artikel, trakteren we jullie ook maandelijks op een prins van de maand. Op Facebook tipte jullie ons meerdere malen kroonprins Hussein van Jordanië. Niet zo gek, want deze single prins is onwijs knap. Hussein is de oudste zoon van koning Abdullah en de beeldige koningin Rania.

op

op

op

op

De Nederlandse Dennis

Hollands glorie in Maleisië: de Nederlandse Dennis Verbaas is de schoonzoon van sultan Ibrahim van Johor. Begin dit jaar kreeg hij zijn eerste koninklijke onderscheiding, ter gelegenheid van de verjaardag van de sultan. In 2017 trouwde Dennis met prinses Aminah, de enige dochter van de sultan. 

op

op

Prins Carl Philip 

Is prins Carl Philip de knapste prins van de wereld? Wij willen in ieder geval wel een knäckebrödje eten met Carl Philip. De Zweedse prins is 40 jaar en een échte dandy.

Peter Mark Brant uit Griekenland

Oké, oké, Peter Mark Brant is (nog) geen officiële prins, maar hallo! Wat is hij knap. 

De Britse Arthur Chatto 

Nog nooit van Arthur Chatto gehoord? Tijd om daar verandering in te brengen. Deze jonge royal is het neefje van de Britse queen Elizabeth en heeft een Instagram boordevol shirtloze foto’s. Vast niet volgens de etiquette van het Britse hof. 

Onze Willem

Heel Nederland maakt zich al een maand druk om de baard van onze koning. Een blijvertje, blijkt ook uit dit artikel. Waar ze helemaal analyseren wat de gevolgen zijn van de baard (spoiler: die zijn er alleen voor Máxima). Wel een leuk nieuwtje: op postzegels en munten krijgt de koning voorlopig nog geen baard. Willem op nummer negen met zijn nieuwe baard, en wat knapt ‘ie er van op!

Coverbeeld: Prins Carl Philip - © Foto Sara Friberg Kungl, Koninklijk hof van Zweden

Actie: 3x Winq voor € 10!

Je kunt het er zelf niet voor maken: voor slechts € 10 ontvang je de komende drie edities van Winq thuis én krijg je direct toegang tot ons online archief met meer dan 40 edities van Winq. Voor lekker veel leesplezier!

Klik hier om nú gebruik te maken van dit aanbod.

Powered by Labrador CMS